Sønderborg får ny krolfklub her i foråret

Børge Georgi - tv - viser, hvordan man spiller krolf. Foto: Ole Kæhler
Børge Georgi - tv - viser, hvordan man spiller krolf. Foto: Ole Kæhler
20. februar 2023 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Der er en ny krolfklub på vej i Sønderborg og den har lånt græsset ved siden af SFS-hallens Padelcenter. Der bliver lavet en 6 x 12-hullers bane, fortæller initiativtager Børge Georgi til SønderborgNYT.

Der er i forvejen en krolfklub i Sønderborg og dens medlemmer spiller i Kurhusskoven.

“Men her i Sønderborg vokser antallet af ældre, så der må være basis for endnu en krolfklub”, siger Børge Georgi.

Hvis du vil vide mere om den nye klub, Krolf Center Sønderborg, så kan du komme til informationsmøde i SFS-hallens cafeteria mandag den 6. marts klokken 14, hvor du også kan få et prøvespil og melde sig ind i klubben, som har plads til 72 krolfspillere.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Fra den 3. april spilles der krolf hver mandag og onsdag klokken 14 og sæsonen stopper 25. oktober”, siger Børge Georgi.

Tanken er, at Krolf Center Sønderborg laver aftaler med DAI og deltager i DAI Krolf Region Syddanmarks Regionsstævner.

“Der bliver lavet et specielt træningsprogram til de spillere, som ønsker at kvalificere sig til DM, så de får kølle og kugle til at arbejde sammen”, siger Børge Georgi.

Andre – og det kan være firmaer, skoler, foreninger og vennegrupper – har mulighed for at leje banerne – og det gør de igennem SFS.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

14. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

Ruller besparelser i hjemmeplejen tilbage

14. juni 2024 Erhverv

Medarbejdernes travlhed i weekenderne i hjemmeplejen har været stor efter besparelserne sidste. Det viser tilbagemeldinger fra medarbejderne i hjemmeplejen og derfor har Social, Senior og Handicapudvalget besluttet at rulle en af besparelserne tilbage fra weekenden 22.-23. juni, skriver Sønderborg Kommune. ”Besparelserne har ramt hjemmeplejen hårdt, men nu prioriteres der 2 millioner kroner årligt til at […]

Læs mere...