Sønderborg Familie og Firma Sport vil have en padelbane

21. februar 2021 Kultur
Padel-bane. Illustration fra Dansk Padel Forbund
Padel-bane. Illustration fra Dansk Padel Forbund

Sønderborg Familie og Firma Sport investerer 1,1 millioner kroner for at få realiseret Sønderborg Padel Center og håber på, det vil lykkes med hjælp fra ’gode venner’.

Lokalforeningspuljen støtter med 200.000 kroner – og så har Sønderborg Familie og Firma Sport selv 400.000, som de vælger at investere til glæde for foreningens medlemmer.

“Der mangler stadig en halv million kroner og de penge vil vi forsøge at få hjem ved at søge fonde. I værste fald må vi selv låne resten”, siger formand for frimaidrætten Jonny Arnold i en pressemeddelelse.

”Men skulle der være én eller flere, der vil støtte os, så skal de bare henvende sig”, siger han videre.

Sønderborg Familie og Firma Sport har fået tilbud fra forskellige firmaer, der kan levere et udendørs padeltennisanlæg.

”Dem tager vi stilling til i løbet af de kommende dage. Og så går vi i gang”, siger formanden.

Anlægget er udendørs og kan styres via en app. Her booker man sin spilletid, anlægget tænder selv lyset og åbner dørene.

Vi lægger ud med to baner side ved side. Vi glæder os allerede til at indvie og vise anlægget,  ’Sønderborg Padel Center’ til vores medlemmer”, siger Jonny Arnold.

Artiklen fortsætter under annoncen

Betaling

Der bliver brugerbetaling på anlægget, men man er typisk fire personer om at dele en bane.

Hvad er padel?

Padel er en blanding mellem tennis og squash. Det spilles primært som double på en lukket bane omgivet af vægge af glas og hegn af metal. Banen er en tredjedel af størrelsen på en tennisbane

Bolden kan spilles op af en hvilken som helst væg, men må kun ramme gulvet én gang, før den returneres. Der scores point, når bolden hopper to gange på konkurrenternes banehalvdel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Spillet er hurtigt og nemt at lære, hvilket gør det til en sjov og vanedannende sport at spille. Man spiller med en kort, strengfri ketcher med en overflade med huller og en tennisbold med lavere tryk end normalt.

Læs mere om sporten på Dansk Padel Forbunds hjemmeside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
8. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Ellen Trane Nørby bliver ny formand i Sønderborg Forsyning

8. december 2021 KV21

Venstres Ellen Trane Nørby tog ikke selv en udvalgsformandspost, da partiet konstituerede sig og det er der en god forklaring på. “Vi skal bruge vores mandater bedst muligt og derfor har jeg fået formandsposten i Sønderborg Forsyning. Det er en vigtig post, hvor jeg blandt andet vil være med til at sikre, at det kommende […]

Læs mere...