Sønderborg Forsyning hylder Touren

26. april 2022 Tour de France

Flere steder i Sønderborg Kommune på Tour de France-strækningen er der kloakdæksler, som er skiftet ud med nye dæksler med et Tour de France-symbol.

En læser har ringet til SønderborgNYT, fordi han gerne vil vide, om det er Vej & Park eller Sønderborg Forsyning, som har skiftes dækslerne og også om der følger en ekstra regning med.

“Det er Sønderborg Forsyning, som skifter udtjente dæksler ud med nye og vi fik tilbudt at få dem leveret med Tour-logo til samme pris”, siger Mette Brudvig, som er presseansvarlig hos Sønderborg Forsyning. Gode dæksler på Tour-strækningen skiftes med Tour de France-prydede dæksler. De dæksler, som fjernes bruges andre steder i kommunen

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun fortæller videre, at der altså ikke er tale om, at dæksler skiftes ud alene på grund af Touren.

“Det er en del af den løbende vedligeholdelse, så det er ikke en ekstra udgift og iøvrigt er de nye dæksler bestilt for så længe siden, at vi får dem til ‘gammel’ pris”, siger Mette Brudvig til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Skal du med til Klovneløb?

19. maj 2022 Erhverv

Den 29. maj fra kl. 13.30-16.30 er der Klovneløb i Nordborg og det har til formål at samle familier og venner til en hyggelig dag i en god sags tjeneste. Med løbet samles der ind til den landsdækkende forening Danske Hospitalsklovne, så endnu flere hospitalsklovne kan komme ud og glæde børn og unge, der må […]

Læs mere...