Sønderborg Friskole søger startkapital

3. december 2014 Erhverv

Pressemeddelelse:

I etableringsfasen har Sønderborg Friskole et behov for kapital til at få skolen op at stå. Det er i den forbindelse muligt at indbetale et forældre-/bedsteforældreindskud, der tilknyttes barnet/børnene på skolen. Indskuddet tilbagebetales til indskyder førstkommende september efter sidste tilknyttede barn går ud af skolen, skriver Sønderborg Friskole i en pressemeddelelse.

Sønderborg Friskole efterlyser sponsorer.

Sønderborg Friskole efterlyser sponsorer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forældre-/bedsteforældreindskuddet kan varieres efter familiens økonomiske formåen. Der foreslås at indskyde mellem kr. 5.000-25.000. Vi har brug for al den opbakning, vi kan få, så vi opfordrer selvfølgelig alle, som har mulighed for det, til at bidrage. Alt er velkomment.

Forældre-/bedsteforældreindskud kan indbetales til Sydbank Reg. Nr. 8010 Konto Nr. 0001554600. Angiv yngste indskrevne barns CPR. Nr. på overførslen.

Fordelen ved forældreindskud er, at skolen får en egenkapital i forbindelse med etableringen. Det betyder, at vi ikke skal låne os til alle pengene og dermed kan spare på udgifterne betaling af renter. Det giver os i sidste ende en sundere økonomi og opstart af skolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

En egenkapital af en vis størrelse er et krav fra bankens side.

Byindskud – udvikling af Sønderborg by

Er du er erhvervsdrivende eller blot borger og vil du være med til at udvikle din by, så er det også muligt at indskyde et beløb til kontoen for virksomheder og andre. Med dette nye udviklingsinitiativ på uddannelsesområdet vil vi sikre mangfoldighed og være med til, at Sønderborg forbliver et attraktivt sted at bo, besøge og drive virksomhed for innovative og kreative kræfter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Byindskud kan indbetales til Sydbank Reg. Nr. 8010 Konto Nr. 0001554600. Angiv at det er et byindskud samt din virksomheds navn på overførslen (Byindskud af xxx).

Ønsker du anonymitet, skal dette angives.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk