Sønderborg Futsal tabte med hele 5-1 til Lystrup

24. november 2019 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Futsal kom søndag eftermiddag glimrende fra start med et hurtigt mål i futsal-kampen i Broager Sparekasse Skansen mod Lystrup, men efter det enlige mål overtog Lystrup-spillerne nærmest kampen og det lykkedes gæsterne at få bolden i mål og udligne til 1-1 i i første halvleg.

I pausen indtog nogle enkelte børn det store halgulv og nød at vise de mange gæster, hvad de kan. To piger lavede gymnastik og en meget lille dreng spillede med bold.

I anden halvleg scorede Lystrup yderligere hele fire gange.

“Det var noget af et nederlag, men Lystrup spillede meget bedre end vores spillere”, siger Dergham Rabdul Ahman fra Sønderborg Futsal til SønderborgNYT.

Sønderborg Futsal fik også to røde kort i søndagens kamp.