Sønderborg Garden fylder 40 år

7. oktober 2020 Kultur

Sønderborg Garden har i år jubilæum – og det er et af de helt store, nemlig 40 års-jubilæum. Allerede sidste år startede forberedelserne til det store arrangement, der bliver med optog og festivitas samt ikke mindst den store Jubilæumskoncert i Alsions koncertsal på programmet.

Men ligesom mange andre store planlagte begivenheder i 2020, er Sønderborg Garden også stærkt påvirket. Således har det meste af gardens aktivitetsprogram for landsdelens byliv været aflyst, hvorfor der indtil det sidste har været tvivl om fejringen af Sønderborg Gardens 40 års Jubilæum som en flot finale på en lang sæson.

Men, og heldigvis, er det muligt for garden at gennemføre en begrænset om end vigtig markering af jubilæet.

Sønderborg Garden vil den 31. oktober om formiddagen tage en marchtur gennem Sønderborg ssmukke bymidte med en kort gestus ved Rådhuset, skriver Sønderborg Garden i en pressemeddelelse.

Herefter efter går turen videre til Alsion, hvor dørene til Koncertsalen åbnes kl. 13:30 – dog skal man have købt billet – hvor der opføres en flot jubilæumskoncert fra de dygtige unge gardister i Sønderborg Garden. Selve Jubilæums-koncerten er sat til at vare to timer, det vil sige fra 14:00-16:00, og selve arrangementet i Koncertsalen vil være begrænset i tilskuerantal på grund af afstandsreglerne og de til tidspunktet gældende forsamlingsregler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der kan købes koncertbilletter via: place2book.com

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...