Sønderborg Handel kører varer ud for butikkerne

27. marts 2020 Samfund

Fredag middag fik Sønderborg Handel leveret en elbil, som de kan råde over så længe Corona-krisen raser.

“Det er rigtigt dejligt, fordi det går, at jeg helt gratis kan køre varer ud til butikkernes kunder”, siger citychef Axel Nielsen.

Og den første butik, der fik glæde af den nye bil var tøjbutikken Viller, der fik fragtet tøj ud til seks ventende kunder.

Rigtigt mange mennesker holder sig mest muligt hjemme – og det mærkes i butikkerne – og for at holde hjulene lidt i gang, så kan der bestilles varer online eller over telefon.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er alletiders, vi har fået bilen og bliver den en succes, så skal vi have fundet en frivillig chauffør, der kan køre den”, siger Axel Nielsen til SønderborgNYT. Han tilføjer:

“Det er alle butikker, der gratis kan få fragtet varer ud til deres kunder. Bilen er ikke øremærket til Sønderbog Handels medlemmer”.

HUSK – støt den lokale handel! 

INFORMATION OM COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Artiklen fortsætter under annoncen


Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
SønderborgNYTs Corona-kategori

Lad os stå sammen – hold afstand!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 112, Sønderborg

Kunde i Borgen blev slået

4. oktober 2023 112

Tirsdag aften ved 18:30-tiden blev en kunde i Borgen udsat for vold. “Han blev slået med knytnæve i ansigtet af en anden mand, som vi fik fat på”, siger Jan Rasmussen fra det lokale politi. “Voldsmanden bliver sigtet for at slå og så finder vi 2,14 gram kokain på ham, som han også sigtes for”. […]

Læs mere...