Sønderborg Handel kører varer ud for butikkerne

27. marts 2020 COVID-19

Fredag middag fik Sønderborg Handel leveret en elbil, som de kan råde over så længe Corona-krisen raser.

“Det er rigtigt dejligt, fordi det går, at jeg helt gratis kan køre varer ud til butikkernes kunder”, siger citychef Axel Nielsen.

Og den første butik, der fik glæde af den nye bil var tøjbutikken Viller, der fik fragtet tøj ud til seks ventende kunder.

Rigtigt mange mennesker holder sig mest muligt hjemme – og det mærkes i butikkerne – og for at holde hjulene lidt i gang, så kan der bestilles varer online eller over telefon.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er alletiders, vi har fået bilen og bliver den en succes, så skal vi have fundet en frivillig chauffør, der kan køre den”, siger Axel Nielsen til SønderborgNYT. Han tilføjer:

“Det er alle butikker, der gratis kan få fragtet varer ud til deres kunder. Bilen er ikke øremærket til Sønderbog Handels medlemmer”.

HUSK – støt den lokale handel! 

INFORMATION OM COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Artiklen fortsætter under annoncen


Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
SønderborgNYTs Corona-kategori

Lad os stå sammen – hold afstand!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Kultur, Gråsten

Se nogle af de steder hvor der fejres Sankt Hans

23. juni 2021 Kultur

Du kan fejre Skt. Hans på Fluepapiret i Sønderborg, hvor Michael Vogensen spiller musik fra klokken 17:30 og klokken til klokken 19:30 er det bandet ‘Gør det noget’, som skal spille. Klokken 19 dukker Ballonklovnen Finn op og laver sjove ballondyr til børn og barnlige sjæle. “Klokken 20 bliver bålet tændt og jeg fortæller ikke, […]

Læs mere...