Sønderborg Handel og juleentusiaster søger sponsorer til juleudstilling

9. januar 2018 Erhverv

I november og december skrues tiden tilbage til de gode gamle dage.

Dengang butikkerne havde hyggelige og sjove juleudstillinger i vinduerne.

Sammen med Sønderborg Handel er en gruppe juleentusiaster i gang med at finde gamle nisser, julemænd og genstande, som vil blive samlet til én stor juleudstilling.

Det har vist sig at være stor interesse for julen i de gode gamle dage, og derfor vil man skabe en udstilling, hvor tiden er skruet tilbage til tiden 1950-2000.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udstillingen bliver i et af de tomme butikslokaler på gågaden, som indrettes til én stor flot juleudstilling med genstande, som vi alle husker fra butiksvinduerne og effekter fra tidsperioden, skriver juleentusiasterne i en pressemeddelelse.

Udstilling bliver fra 20. oktober til 31. december, og man er ved at indsamle oplysninger, billeder, nisser, julemænd, genstande m.m. som er blevet brugt gennem årene – og der er allerede kommet mange spændende ting ind, som arrangørene bag glæder sig til at kunne vise hele byen i flot og nostalgisk juleudstilling midt på gågaden i julen 2018.

Men det er ikke gratis at lave sådan en udstilling, og derfor søger arrangørerne efter sponsorer, der vil bidrage med et beløb, så de kan få den gode gamle jul tilbage til Sønderborg.

Sønderborg har tæt på 100 firmaer og forretninger på medlemslisten.

Interesserede kan kontakte Kim Holm på kimholmfotos@gmail.com

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk