Sønderborg hylder veteranerne

30. august 2018 Kultur

Omkring 450 mennesker fra Sønderborg-området har været udsendt i internationale missioner. Missionerne er gået til både krigsområder som Eksjugoslavien og Afghanistan og til områder, hvor opgaven har været at stabilisere i et uroligt område.

På onsdag er alle områdets tidligere udsendte inviteret til Rådhustorvet i Sønderborg, hvor Sønderborg Kommune sammen med Kontaktudvalget for fastholdelse af de militære traditioner i Sønderborg markerer Den Nationale Flagdag med en højtidelighed, der er præget af respekt, flag, taler og musik, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Programmet for ceremonien byder fra kl. 17.30 på bl.a. tale ved borgmester Erik Lauritzen, kommunaldirektør Tim Hansen, der også byder velkommen, og feltpræst Robert Landeværn Ryholt, musik med Flyverhjemmeværnets Musikkorps fra Kolding, uddeling af medaljer til de udsendtes børn og lægning af kranse og buketter ved mindestenen for de udsendte.

Ceremonien varer under en time og håbet er, at rigtigt mange kommer og deltager.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...