Sønderborg Inter drømmer om flere sponsorer

22. marts 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Inter har succes på fodboldbanen og nu hvor klubbens 1. hold er kommet i serie 2, så skal der flere sponsorer til. Når det handler om fodbold, så er det smart, hvis sponsorerne kan få deres logo op ved fodboldbanen, så det ses af de fodboldglade tilskuere.

Dirgham Abdul Raman og de andre fodboldglade kaster sig i udfordringen med at få lavet et solidt hegn til klubben.

Dirgham Abdul Raman og de andre fodboldglade kaster sig i udfordringen med at få lavet et solidt hegn til klubben.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Derfor bruger vi weekenden på at sætte stolper i jorden, så er der kommer et sted, vi kan sættere bannere op, siger Dergham Abdoul Rahman til Sønderborg Nyt. Han fortæller videre, at det er Danfoss og Stark, der har givet de materialer, der skal bruges til hegnet, hvor bannerne skal skrues op.

– Swipbox og City Fitness har givet os en måltavle, siger han.

Skridt for skridt

Sønderborg Inter startede i 2009 og havde en målsætning om at nå serie 2 indenfor fem år.

– Målet er nået, så nu har vi i bestyrelsen sagt Jyllandsserien indenfor fem år plus at der skal startes ungdomsfodbold, siger Dirgham Abdul Raman, som er med i bestyrelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I takt med at 1. holdet rykker frem i rækkerne og der satses på fodbold for børn og unge, så skal der flere penge til. Derfor håber klubben på endnu flere vil bakke op.

– Lige nu har vi Oasen, der sammen med Swipbox, har sponsoreret trøjer og desuden har Linak, Fun Bowling og Oasen købt bannerplads, siger Dergham Abdoul Rahman. Han vil gerne ringes op af interesserede sponsorer og nummeret er: 6015 7786.

– Sønderborg Inter er en fodboldklub, der har et vist internationalt præg, fordi der er omkring 15 forskellige nationaliteter, som spiller med på holdene, siger det yderst tilfredse bestyrelsesmedlem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klik på knappen og se billeder af arbejdende sportsfolk:

Knap