Sønderborg Jazzclub har otte koncerter på efterårsprogrammet

4. september 2020 Kultur

Corona aflyste de sidste to koncerter i forårssæsonen, men Sønderborg Jazzclubs efterårssæson tager godt og grundigt revanche. Otte koncerter fylder programmet og der lægges ud med Sofie Gottlieb Kvintet søndag den 13. september. Sofie Gottlieb har Ella Fritzerald som inspirationskilde og tager afsæt i kendte og elskede swingstandarter.

Pianisten Olivier Antunes har trådt sine barnesko på Als og kommer på besøg med saxofonisten Tomas Frank søndag den 27 september. Et genbesøg og et genhør er der mulighed for med Niels Lan Doky Trio søndagen efter i oktober. Der er nemlig jazz på alle søndage i oktober, skriver Sønderborg Jazzclub.

Jazztrompetisten og – kornettisten Tobias Wiklund er svensker, men det er i Danmark, han har slået sine musikalske folder. Det gør han igen søndag den 11. oktober. Mike Stern Quartet gæster jazzclubben søndag den 18. oktober. Den sidste søndag i oktober kommer Sinne Eeg med et stærkt hold af fremragende musikere.

Karmen Rovassepp Quartet er en erstatningskoncert for den koncert, der blev aflyst i foråret.

Så er der en lille jazzpause indtil søndag den 22 november, hvor Karmen med sin Quartet har scenen. Så afholdes den populære julejazz søndag den 6. december, hvor Signe Juhl Kvartet med Swinging Sisters synger juleevergreens og nordiske salmer tilsat close-harmony vokaler, hertil er der mulighed for at supplere med glögg og æbleskive. Alle koncerter er kl. 15.00 på Sønderborghus.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det bliver en god og gedigen jazzsæson, som bestyrelsen i Sønderborg Jazzclub glæder sig til at byde velkommen til” siger formand Carsten Nicolaisen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet besluttede at bibliotekerne skal spare over en million kroner

1. december 2022 Politik

Der bliver skåret ned på antallet af læsekredse på biblioteket og på den måde kan der spares 185.000 kroner om året. Der spares yderligere 140.000 kroner årligt ved at nedlægge læsestuerne på bibliotekerne i Dybbøl og Ulkebøl. Det besluttede Byrådet onsdag aften og politikerne skar også ned på den bemandede åbningstid på bibliotekerne og det […]

Læs mere...