Sønderborg Jazzclub har otte koncerter på efterårsprogrammet

4. september 2020 Kultur

Corona aflyste de sidste to koncerter i forårssæsonen, men Sønderborg Jazzclubs efterårssæson tager godt og grundigt revanche. Otte koncerter fylder programmet og der lægges ud med Sofie Gottlieb Kvintet søndag den 13. september. Sofie Gottlieb har Ella Fritzerald som inspirationskilde og tager afsæt i kendte og elskede swingstandarter.

Pianisten Olivier Antunes har trådt sine barnesko på Als og kommer på besøg med saxofonisten Tomas Frank søndag den 27 september.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et genbesøg og et genhør er der mulighed for med Niels Lan Doky Trio søndagen efter i oktober. Der er nemlig jazz på alle søndage i oktober, skriver Sønderborg Jazzclub.

Jazztrompetisten og – kornettisten Tobias Wiklund er svensker, men det er i Danmark, han har slået sine musikalske folder. Det gør han igen søndag den 11. oktober. Mike Stern Quartet gæster jazzclubben søndag den 18. oktober. Den sidste søndag i oktober kommer Sinne Eeg med et stærkt hold af fremragende musikere.

Karmen Rovassepp Quartet er en erstatningskoncert for den koncert, der blev aflyst i foråret.

Så er der en lille jazzpause indtil søndag den 22 november, hvor Karmen med sin Quartet har scenen. Så afholdes den populære julejazz søndag den 6. december, hvor Signe Juhl Kvartet med Swinging Sisters synger juleevergreens og nordiske salmer tilsat close-harmony vokaler, hertil er der mulighed for at supplere med glögg og æbleskive. Alle koncerter er kl. 15.00 på Sønderborghus.

“Det bliver en god og gedigen jazzsæson, som bestyrelsen i Sønderborg Jazzclub glæder sig til at byde velkommen til” siger formand Carsten Nicolaisen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk