Sønderborg Jazzclub inviterer til intuitiv musikoplevelse

30. oktober 2019 Kultur

Afslutningen på dette års Define Festival 2019 er i selskab med en eksklusiv dansk trio, der består af trompetisten Palle Mikkelborg, pianisten Carsten Dahl og harpenisten Helen Davies. Det sker søndag den 10. november klokken 15 på Sønderborghus. Koncerten arrangeres af Sønderborg Jazzclub i samarbejde med Define Festivalen.

Udgangspunktet er en fascinerende musikalsk rejse, hvor destinationen med vilje er ukendt – men som altid bringer lytteren de bedste steder hen.

Palle Mikkelborg er en visionær dansk musiker med et internationalt ry. Da Miles Davis i 1984 kom til København for at modtage den prestigefyldte Sonning Musikpris, blev Palle Mikkelborg bestilt til at komponere et værk tilegnet Miles Davis. Titlen blev AURA. Hans originale tænkemåde har ledt til kompositioner med en ofte usædvanlig brug af musikere på tværs af alle genrebegreber, og hans koncert-soundscapes er præget af interessen for den spirituelle side af livet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Denne tilgang karakteriserer også hans arbejde med harpenisten Helen Davies, der stammer fra Wales og gennem flere år har spillet med Mikkelborg, blandt andet i Palle Mikkelborg Group. Hendes rødder farver også musikken, hvor der flettes elementer af gammel keltisk musik ind i de lyriske vandringer.

Pianisten Carsten Dahl fuldender på smukkeste vis trioen med sit spil, der ligeledes formår at forbinde jazzens frie sprog med en spirituel søgen.

Billetpriser kr. 200,- ved døren og kr. 180 i forslag. Kr. 140,- for medlemmer af Sønderborg Jazzclub.

Artiklen fortsætter under annoncen

En festivalbillet giver rabat på den almindelige billetpris.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. oktober 2021 Sønderborg, Frivillige

Mette Ingwersen gav Netværkshuset en musik-oplevelse

26. oktober 2021 Sønderborg

Tirsdag eftermiddag skulle Silas Holst have været gæst ved Netværkshusets arrangement Broager Sparekasse Skansen ved et arrangementet er for alle, der har demens inde på livet. Enten ved selv at være ramt af sygdommen eller ved at være pårørende til en, som er det. Silas Holst er – udover at være danser – ambassadør for […]

Læs mere...