Sønderborg Jazzclub inviterer til julejazz i Sønderborghus

30. november 2021 Kultur
Pressefoto
Pressefoto

Der er lagt op til en forrygende eftermiddag i julens tegn. – og den eftermiddag er søndag den 5. december kl. 15:00, hvor Sønderborg Jazzclub har inviteret Danmarks nok bedste crooner Mads Mathias til at stå på scenen, og der er ingen tvivl om, at han sammen med sine forrygende dygtige medspillende nisser vil synge julen lige ind i alles julehjerte.

Siden Mads Mathias blev kåret som årets jazznavn, har han med sin hæse stemme og inciterende sceneoptræden betaget publikum. Mads Mathias har spillet med DR Big Band, turneret i Europa, givet koncerter i Tivoli og i Royal Albert Hall, skriver Sønderborg Jazzclub.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med sig har han Matthias Heise, som har løftet mundharpens niveau til nye højder. De to jazzmusikere er vilde med julen og til koncerten bliver der plads både til gode danske og internationale julemelodier, men også andre jazzmelodier bliver taget under kærlig behandling.

De medbringer andre kendinge fra jazzens og nissernes verden nemlig Peter Rosendal, Jesper Bodilsen og Pelle von Bülow.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...