Sønderborg Kommune behandler byggesager hurtigere end servicemål

27. september 2016 Samfund
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

I Sønderborg Kommune tager det i gennemsnit 25 dage at få behandlet en byggesag når alle relevante informationer er modtaget. Blandt alle kommuner er gennemsnittet 21 dage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er Dansk Byggeri, der har opgjort ventetiden på byggetilladelser for alle landets kommuner.

Sønderborg Kommune har et servicemål om, at der frem mod 2017 skal være en sagsbehandlingstid for byggesager på 40 – 50 dage afhængigt af bygningstypen, hvilket er i overensstemmelse med regeringens ’Danmark helt ud af krisen – virksomheder i vækst’ og dermed lever Sønderborg op til eget udmeldt servicemål.

Den hurtigste kommune sagsbehandler byggesagerne i gennemsnit på knap fire dage, mens den langsomste kommune i gennemsnit bruger 101 dage.

I 21 kommuner skal borgere og virksomheder i gennemsnit vente over én måned på at få behandlet en byggesag, mens fire kommuner har en gennemsnitlig sagsbehandlingstid på under én uge.

Artiklen fortsætter under annoncen

75 kommuner overholder deres egne opstillede servicemål for byggesagsbehandlingstiden. Dvs. de har en byggesagsbehandlingstid, der er kortere end de opstillede servicemål for byggesagsbehandlingen.

Alle tallene er indsamlet af Dansk Byggeri.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
23. april 2021 Kultur, Sønderborg

Søndeborghus og andre spillesteder varmer op til livekoncerterne

23. april 2021 Kultur

Spillestederne ser frem til den 6. maj, hvor de igen må åbne dørene og lukke publikum ind til livekoncerter. Indtil da er otte spillesteder gået sammen for at skabe en festival, som varmer op til den store genåbning. Warm Up Festival udgøres af otte streamingkoncerter på tværs af spillestederne som det sidste online-skridt mod livekoncerterne. […]

Læs mere...