Sønderborg Kvinde- og Krisecenter har fået ny bestyrelsesformand

19. april 2021 Sønderborg

Sanne Vahlun er valgt som ny formand for Sønderborg Kvinde- & Krisecenter og er nu trukket i arbejdstøjet sammen den øvrige bestyrelse.

Sanne Vahlun, 58 år, er uddannet advokat med møderet for landsretten og har arbejdet som advokat og skatterådgiver i en del år. Siden 2001 har hun videreuddannet sig til mediator og coach og fået en NLP[1]master. Med de værktøjer driver Sanne Vahlun i dag selvstændigt firma med fokus på konflikthåndtering, kommunikation og kursusvirksomhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg glæder mig til samarbejdet med de frivillige og personalet i Sønderborg Kvinde- og Krisecenter og håber, at jeg med min erfaring kan bidrage til arbejdet med centrets voldsramte kvinder. Når Corona-pandemien er forbi, bliver der endnu mere at tage fat i”, siger Sanne Vahlun i en pressemeddelelse.

Bestyrelsen består af følgende medlemmer: Sanne Vahlun, formand, Annette Keldorff Stofsky, Dorte Christensen, Gerda Jepsen, Inger Boserup, Peter Baum, Solvejg Mathiesen Ravn og Tina Petersen samt suppleanterne Anne Linnet og Kirsten Bruhn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kvinde- & Krisecenter er en selvejende forening med en ulønnet bestyrelse og har en driftsaftale med Sønderborg Kommune og finansieres derudover via sponsorater. Krisecentret har også en støtteforening, hvor alle over 18 år, foreninger og erhvervsvirksomheder kan være med.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Mød Thomas Vinterberg i FOFs online-studie

18. maj 2021 Kultur

Thomas Vinterberg, der jo nok er én af de mest kendte danskere i disse dage, er gæst hos FOF, hvor alle får mulighed for at være med via FOF Syds online-studie. Thomas Vinterberg blev optaget på Den Danske Filmskole i København i 1989 som den yngste elev nogensinde. Fire år senere afsluttede han sin uddannelse […]

Læs mere...