Sønderborg Kvinde- og Krisecenter skal have ny leder

7. maj 2021 Samfund

Sønderborg Kvinde- & Krisecenter skal have en ny leder, fordi den nuværende leder, Karina Lüthje, fratræder med udgangen af maj månd

”Det har været spændende at arbejde i Kvindekrisecenteret sammen med personalet og de mange frivillige, der støtter op om centret. Nu har jeg fået tilbudt en ny spændende udfordring og jeg vil ønske Krisecentret alt det bedste fremover. De gør et stort og vigtigt arbejde for voldsudsatte kvinder og børn” siger Karina Lüthje i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bestyrelsesformand for Sønderborg Kvinde- & Krisecenter, Sanne Vahlun, takker Karina Lüthje for et godt samarbejde og tilføjer:

”Vi vil hurtigst muligt opslå stillingen og mellemtiden vil bestyrelsen sammen med personalet arbejde på en overgangsløsning, indtil stillingen kan besættes”.

Sønderborg Kvinde- & Krisecenter er en selvejende institution, har en driftsaftale med Sønderborg Kommune og finansieres derudover af sponsorater.

Foruden en fast stab af medarbejdere i dagtimerne besættes døgnets vagter af frivillige krisevagter

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juni 2022 112, Sønderborg

Bådmotor stjålet

27. juni 2022 112

På et tidspunkt i perioden fra tirsdag til søndag er der stjålet en bådmotor fra en båd, der lå ved kajen Sundgade. “Det er en 6 HK motor”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet.

Læs mere...