Sønderborg Landsbyforum har meldt sig ind i Landdistrikternes Fællesråd

12. marts 2018 Samfund

Landsbyerne får en endnu stærkere stemme i Landdistrikternes Fællesråd efter at Sønderborg Landsbyforum hr meldt sig ind i Landdistrikternes Fællesråd.

Med base i Sønderborg Kommune repræsenterer Sønderborg Landsbyforum 34 landsbylaug og det er blandt andet planloven, som står højt på dagsordenen hos Sønderborg Landsbyforum, fortæller formanden Agnes Nielsen i en pressemeddelelse:

”Vi har meldt os ind i Landdistrikternes Fællesråd, fordi vi gerne vil dele erfaringer på nationalt plan, og fordi vi tror, at vi sammen med Landdistrikternes Fællesråd kan gøre en forskel. I Sønderborg Landsbyforum, der er et forum for de 34 landsbylaug i kommunen, er vi f.eks. meget interesserede i planloven. Der er eksempler på, at det kan være hæmmende for nogle landsbyers udvikling. Som Landsbyforum i Sønderborg kan vi ikke ændre planloven alene, men fællesrådet kan gøre en forskel. Ved at melde os ind som C-medlem, er vi med til at give jer endnu mere tyngde og indflydelse, siger formanden for Sønderborg Landsbyforum”, udtaler Agnes Nielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som Danmarks overordnede landdistriktsorganisation indsamler, deler og kommunikerer Landdistrikternes Fællesråd viden og erfaringer til gavn for landdistrikter og yderområder. Derudover afholder rådet løbende arrangementer, møder og netværksaktiviteter for medlemmerne.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...