Sønderborg Lufthavn får tilskud på 743.000 kroner til øget sikkerhed

18. december 2019 Erhverv

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen har besluttet at give 2,9 millioner kroner. til forbedring af sikkerheden i tre mindre lufthavne, heriblandt Sønderborg Lufthavn.

Pengene skal blandt andet bruges til indkøb af nye scannere for at øge sikkerheden i lufthavnen og det glæder Ellen Trane Nørby, folketingsmedlem for Venstre og valgt i Sønderborg:

”Sikkerhedsudstyr koster forholdsvis mere i en mindre lufthavn og derfor er det godt med en håndsrækning på 743000 kroner, der gør det lidt lettere at komme til nogle af de investeringer, der bidrager til den fremtidige vækst i Sønderborg Lufthavn”, siger Ellen Trane Nørby i en kommentar til uddelingen af tilskuddet til Sønderborg Lufthavn.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Som lokalt folketingsmedlem og medlem af Folketingets transportudvalg glæder det mig meget, at vi med uddelingen fra puljen kan støtte Sønderborg Lufthavn, som med store vækstambitioner, nye ruter og god service uden kø, skaber en stærk infrastruktur i Sønderjylland”, siger Ellen Trane Nørby.

Der ydes tilskud til opgradering af udstyr i lufthavnene, fordi udstyret i flere af lufthavnene er af ældre dato og en udskiftning af udstyret, eksempelvis scannere til håndbagage og metaldetektorer, som vil give et højere sikkerhedsniveau end det nuværende i alle tre lufthavne.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
30. november 2021 Politik, Sønderborg, Uncategorized

Samlet vederlagsomkostning til formænd og næstformand stiger i ny udvalgsstruktur

30. november 2021 Politik

Som SønderborgNYT tidligere tirsdag kunne fortælle, skal byrådet træffe beslutning om en ny udvalgsstruktur for den kommende byrådsperiode. Det betyder blandt andet, at der fremover bliver ét stående udvalg mere og dermed stiger den samlede vederlagsomkostning til formænd og næstformand i de såkaldte ’stående’ udvalg, hvis forslaget godkendes. Samlet set stiger den årlige, samlede omkostning […]

Læs mere...