Sønderborg Lufthavn har fået EU-driftscertifikat

20. september 2017 Erhverv

Efter 16 måneders intenst arbejde er Sønderborg Lufthavn blevet tildelt et EU driftscertifikat.

Certifikatet modsvarer en ISO certificering eller tilsvarende, som også er et internationalt kendt kvalitetsmærke med standarder inden for bl.a. kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.

EU certificeringen afløser de nationale regelsæt og forordninger, som luftfarten tidligere var underlagt og medvirker dermed til, at Sønderborg Lufthavn nu er den fjerde, danske lufthavn, som opfylder kravene fra EU.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er naturligvis meget stolte over, at Sønderborg Lufthavn – som én af de første i Danmark – får tildelt certifikatet. Vi har nu endnu et konkret eksempel på, at Sønderborg Lufthavn er fremme i skoene og kan finde løsninger, når udfordringer opstår”, siger erhvervsudvalgsformand Ole Wandahl Stenshøj i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Kultur, Sønderborg

Jan Hellesøe kommer med ‘Forudsigelser’ på Sønderborg Teater

1. december 2021 Kultur

Hvordan i alverden gjorde han det? Sådan lyder det fra mange, når de har oplevet Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjerne-manipulator rammer landet med en landsdækkende tourné i efteråret ‘22, hvor han vil fucke med danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer. Du har sikker set Hellesøe på tv i ‘Fuckr med dn hjerne’ eller ‘Manipulator’, […]

Læs mere...