Sønderborg markerer genforeningen med fotoudstilling

18. juni 2020 Kultur

Fotograf Luca Berti har i anledning af 100 året for Genforeningen været på en historisk og kunstnerisk fotorejse i Sønderjylland.

Turen foregik på cykel og til fods med det formål at indfange stemningen i landskabet, den traditionelle danske og tyske arkitektur og de mennesker, som han mødte på sin vej.

Resultatet af fotorejsen vises nu på en fotodokumentarisk udstilling på Augustiana. Udstillingen omfatter 50 unikke fotografier og er en del af Sønderborgs officielle markering af Genforeningsjubilæet

Artiklen fortsætter under annoncen

“Sønderborg Kommune har valgt at støtte Luca Bertis fotoprojekt med midler fra Genforeningen 2020 Puljen. Vi glæder os over, at projektet er realiseret og til at gå på opdagelse i de fine sort-hvide portrætter af nutiden i skæret af 100-året for Genforeningen. Jeg glæder mig i hvert fald personligt til at gå på opdagelse i en fortælling om vores smukke egn”, siger formand for Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme i Sønderborg Kommune, Stephan Kleinschmidt i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udstillingen kan ses fra den 24. juni til den 22. november.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Kultur, Gråsten

Se nogle af de steder hvor der fejres Sankt Hans

23. juni 2021 Kultur

Du kan fejre Skt. Hans på Fluepapiret i Sønderborg, hvor Michael Vogensen spiller musik fra klokken 17:30 og klokken til klokken 19:30 er det bandet ‘Gør det noget’, som skal spille. Klokken 19 dukker Ballonklovnen Finn op og laver sjove ballondyr til børn og barnlige sjæle. “Klokken 20 bliver bålet tændt og jeg fortæller ikke, […]

Læs mere...