Sønderborg Nyt støtter Sønderborg Kvinde- og Krisecenter

4. juni 2014 Frivillige

I Sønderborg er der forbavsende mange kvinder, der er brug for at flygte fra deres kærester eller mænd, fordi det er den eneste måde at slippe fri af volden på.krisecenter

Sønderborg Nyt håber, at læserne vil klikke på krisecentrets banner og læse, hvad det er, der arbejdes med i Danmarks mest moderne krisecenter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er tidligere Ligestillingsminister Lykke Friis, der satte den etiket på det lokale krisecenter.

– Det mest moderne betyder, at den nyeste viden på området altid er i spil, siger Lykke Friis.

Sønderborg Kvinde- og Krisecenter drives af en lille gruppe ansatte og så ydes der en rigtig stor indsats fra de mange frivillige, der har deres gang i huset.

Sønderborg Kvinde- og Krisecenter modtager offentlige tilskud og finder derudover penge i fonde samt via sponsorater.

Sønderborg Nyt opfordrer til, at endnu flere vælger at støtte centret, så det kan beskytte kvinder mod de mænd, der måske stadig holder af dem.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet standset […]

Læs mere...