Sønderborg og andre kommuner overvejer at lægge tilsynsrapporter frem

30. maj 2019 Samfund

Tirsdag viste TV 2 dokumentaren ’Daginstitutioner bag facaden’, der dokumenterede omsorgssvigt i de københavnske institutioner.

Dokumentaren viser blandt andet episoder, hvor grædende børn ikke blev trøstet og urolige børn, der flere gange havde negativ kontakt med pædagogerne, oplyser TV Syd.

Det var til stor overraskelse for flere af børnenes forældre.

TV Syd har kontaktet samtlige 14 kommuner, som TV Syd dækker.

Det er lykkedes at få fat i 10 af dem.

Siden TV 2-dokumentaren blev sendt, er flere af kommunerne blevet kontaktet af forældre, der har ønsket at se institutionernes tilsynsrapporter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indtil nu har det heller ikke været muligt at finde tilsynsrapporterne på institutionernes hjemmesider i Sønderborg, men også her overvejer man at lægge dem ud.

“Rapporterne kan man lige nu læse i daginstitutionerne, men vi skal have en drøftelse om det. Jeg vil ikke have noget problem med, at de ligger på hjemmesiderne”, siger Connie Buch, der er dagtilbuds og læringschef i Sønderborg Kommune.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. oktober 2021 Sønderborg, Frivillige

Mette Ingwersen gav Netværkshuset en musik-oplevelse

26. oktober 2021 Sønderborg

Tirsdag eftermiddag skulle Silas Holst have været gæst ved Netværkshusets arrangement Broager Sparekasse Skansen ved et arrangementet er for alle, der har demens inde på livet. Enten ved selv at være ramt af sygdommen eller ved at være pårørende til en, som er det. Silas Holst er – udover at være danser – ambassadør for […]

Læs mere...