Sønderborg Rotaryklub donerer penge til nødstedte i ind- og udland

6. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Rotary Klub – byens ældste klub – har samlet besluttet at donere 14.450 kroner til hjælp til nødstedte borgere i ind- og udland.

Julemærkehjemmet i Kollund modtager 1.000 kroner, Rotarys landsdækkende hjælp til Ukraine modtager 5.000 kroner, mens Røde Kors i Sønderborg modtager 8.450 kroner. Her er der tale om et bidrag både fra enkelte af klubbens medlemmer og et beløb fra klubben.

“For Rotary, som hører til blandt verdens største humanitære organisationer, er det vigtigt at yde hjælp til de mange som trænger. For os har det været vigtig at hjælpe både lokalt og internationalt. Ja, behovet har vel aldrig været større end det er i dag med både krig og inflation”, siger klubbens præsident, Jesper Damm Andersen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...