Sønderborg Salgs- og Reklameforening går i filmstudiet

16. februar 2018 Erhverv

Så kom der lige et tilbud, som Sønderborg Salgs- og Reklameforening ikke kunne sige nej til.

Sønderborg Salgs- og Reklameforening har fået en unik mulighed for at komme ind og se studiet på den gamle kaserne, hvor nogle af de indendørs scener til filmen “I Krig og Kærlighed” skal skydes.

Samtidig vil producer Ronnie Fridthjof fra filmselskabet Fridthjof Film fortælle om produktionen på Als og hvilke muligheder han ser, en sådan produktion kan give området.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi elsker at få Sønderborg på landkortet, og det gør vi virkelig her, skriver Salgs- og Reklameforeningen til SønderborgNYT i en pressemeddelelse.

Om filmen

Filmen er inspireret af Karsten Skovs roman “Knacker”, der fortæller om virkelige hændelser under første verdenskrig, og Ronnie Fridthjof har i samarbejde med instruktøren Kasper Torsting lavet manuskriptet.

Da Esben fingerer sin egen død, så er det for at flygte fra krigen og blive forenet med sin elskede kone, Kirstine, og sønnen Karl efter tre år. Men alt er ændret i hans fravæ

Artiklen fortsætter under annoncen

En charmerende tysk officer har overtaget rollen som familiefar og bejler kraftigt til Kirstines hjerte.

I skjul på sit eget loft bliver Esben vidne til dette mareridt og må sætte alt ind for overlevelse, kærligheden og at redde familien.

Krig & Kærlighed er et episk og rørende kærlighedsdrama, der finder sted under 1. Verdenskrig og er baseret på virkelige hændelser.

Store navne

Filmen har store navne på rollelisten. Her kan du blandt andet opleve Rosalinde Mynster, Sebastian Jessen, Thure Lindhardt og Ulrich Thomsen. Desuden kan du glæde dig til Tom Wlaschiha, der er bedst kendt som ”den ansigtsløse mand” fra Game of Thrones.

Artiklen fortsætter under annoncen

Program

Medlemmerne fra Sønderborg Salgs- og Reklameforening mødes på kasernens eksercitsplads kl. 17.45, og går samlet til studiet, som ligger i de gamle garagebygninger.

Producer Ronnie Fridthjof fortæller og viser rundt.

Efter studiebesøget på kasernen går de til Pizzafestival på Torve-Hallen, hvor der også bydes på et glas. Øvrige drikkevarer er for egen regning.

Sted og tid

Kasernens eksercitsplads den 8. marts kl. 17.45 . Efterfølgende Torve-Hallen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Prisen er 299 kr. pr. person inkl. pizzafestival og et glas.  Som altid først-til-mølle-tilmelding, så ønsker du at deltage, skal du gøre følgende:

Tilmeld det ønskede antal personer til arrangementet, og indbetal beløbet svarende til det antal personer, du ønsker at tilmelde til: Broager Sparekasse reg. nr. 9797 konto nr. 0000405248

Se praktiske oplysninger nederst i denne mail, på vores hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...