Sønderborg Sommer Revy er i fuld gang med scene og prøver

20. april 2021 Kultur
Revyejer Klaus Kristensen og Lars Rødbroe
Revyejer Klaus Kristensen og Lars Rødbroe

Nu er holdet fra Sønderborg Sommer Revy kommet til Sønderborg, hvor der både skal øves revy og bygges scene op.

“Vi skal være færdige med scenen en af de første dage i maj, hvor skuespillerne rykker fra hotellet og herind”, siger Lars Rødbroe. Han er slet ikke i tvivl om, at alt bliver klar til tiden.

“Vi har prøvet det før og vi arbejder godt sammen, så jeg er helt rolig”, siger han.

Flere ting er faktisk allerede klar.

“Der er en del, som vi har lavet på et værksted og de er jo klar til brug”.

Artiklen fortsætter under annoncen

15 år i Sønderborg Sommer Revy

Lars Rødbroe kom ind i 2006 og ‘reddede’ revyen som teknisk medarbejder, da en anden pludseligt måtte melde fra på grund af en alvorlig sygdom. Og siden har han været en fast del af revyens tekniske personale.

Lars Rødbroe har ’fastansættelse’ i revyen hvert år fra 1.april til og med 1.august. Og ja, der er en forbindelse mellem Lars Rødbroe og revyens ene skuespiller, Lone Rødbroe.

Lone Rødbroe er han storesøster, og det var selvfølgelig via hende, at revyen fik koblet Lars Rødbroe på, da det brændte på.

Sønderborgenserne er sjældent de første til at sikre sig billet til sommerrevyen – men skal man opleve revyen, så er det en rigtig god idé at få købt billetter inden der er udsolgt.

Billetterne finder du på Sønderborg Sommer Revys hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Genforeningen 2020, Sønderborg

DGIs Genforeningsstafet nåede frem til Rytterstatuen

14. maj 2021 Genforeningen 2020

Fredag eftermiddag nåede Genforenings-depechen til Sønderborg, hvor den skiftede hænder og det blev DGI-formand Charlotte Bach Thomassen, som skulle løbe den op gennem Dybbøl Banke og videre mod Aabenraa. Med på turen fra Rytterstatuen til Dybbøl Banke var også byrådsmedlemmerne Stephan Kleinschmidt og Jesper Kock, der begge – ligesom DGI-formanden – sagde nogle ord om […]

Læs mere...