Sønderborg Sommer Revy håber inderligt sønderborgerne bakker op

4. maj 2021 Kultur

Skuespiller Jeff Schjerlund fra Sønderborg Sommer Revy håber inderligt på, at der er rigtigt mange mennesker fra lokalområdet, der køber billet til dette års revy.

“Jeg tror på, at det vil være rigtigt godt at komme lidt ud og især at grine – og i revyen er der flotte musiknumre med flotte sange, som har et strejf af komik i ascendanten – og publikum bliver mødet af fem ‘cirkusheste’, som også bare glæder sig til at levere et brag af en revyoplevelse”, siger Jeff Schjerlund til SønderborgNYT. Revyen giver et tilbageblik på året, der gik – og der krydres med en anelse politik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Revyholdet ved godt, at mange synes, der skal være noget med Sønderborg i Sønderborg Sommer Revy – og han lover, at sådan bliver det også.

“Vi tager en af de lokale personer under kærlig behandling”, siger Jeff Schjerlund og tilføjer, at Leif Maibom er forfatteren til det nummer – og Jeff Schjerlund er ‘arkitekt’ til et dansenummer, hvor han selv, Carsten Svendsen og Jesper Lundgaard træder ud i dans.

Jeff Schjerlund fortæller, at de prøvede dansenummeret af i går, mandag.

“Overraskende nok, så kan de to andre herrer faktisk danse”.

Artiklen fortsætter under annoncen

For et år siden skulle der også have været revy i Sønderborg Teater, men så kom Corona og aflyste alt.

“Det skete inden billetsalget rigtigt kom i gang, så selvom en del har billet fra sidste år, så er der stadig rigtig god plads – dog ikke lørdage, hvor der er tæt på udsolgt”, siger Jeff Schjerlund og tilføjer:

“Vi har netop set, hvordan reglerne for Sønderborg Sommer Revy er og det er på alle måder trygt at købe billet”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Mød Thomas Vinterberg i FOFs online-studie

18. maj 2021 Kultur

Thomas Vinterberg, der jo nok er én af de mest kendte danskere i disse dage, er gæst hos FOF, hvor alle får mulighed for at være med via FOF Syds online-studie. Thomas Vinterberg blev optaget på Den Danske Filmskole i København i 1989 som den yngste elev nogensinde. Fire år senere afsluttede han sin uddannelse […]

Læs mere...