Sønderborg Sommer Revy har fået en vennegruppe

17. februar 2020 Kultur

Efter revysæson 2019 fik den afgående revychef Leif Maibom en sms fra to byrådspolitikere, der helt uafhængigt af hinanden foreslog, at man skulle starte en vennegruppe for revyen. De tre fik hurtigt Erik Schou fra Helsam med på ideen, og i november inviterede de en stor gruppe af aktive sønderborgere til et startmøde på Hotel Sønderborg Strand.

Det skriver vennegruppens bestyrelse i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mødet var livligt og der kom masser af forslag til aktiviteter. Der blev nedsat en bestyrelse, der kom til alt bestå af. Lena Krag Schmidt, Park by Mens Cut – Leif Jessen, Hr. Jessen – Kent Nissen og Susanne Jessen Møller, Fri Bike Shop – Jette Müller, Dybbølskolen – Henning Brock, home – Sv. Aage Kjær, SAAK Gruppen – Jette Grenaa Philippsen, LOF og Erik Schou, Helsam

Efterfølgende er der holdt et bestyrelsesmøde, hvor bestyrelsen har konstitueret sig med Henning Brock som formand og der er vedtaget en formålsparagraf:

“Sønderborg Sommer Revy er et af byens kulturelle fyrtårne, der er med til at sætte Sønderborg på landkortet. Sønderborgrevyens Venner ser det som sin fornemmeste opgave – på alle måder – at bakke op om revyen, så den til stadighed kan glæde lokalområdet og tiltrække gæster udefra”.

Der er nu oprettet en Facebookside, vennegruppen – Reklamehuset har sponsoreret et logo, Top Tryk har sponsoreret tryk af streamers og vennegruppen har  mailadressen: sønderborgrevyensvenner@sommerrevy.dk

Bestyrelsen vil på næste møde begynde at arbejde detaljeret på, hvordan man mere konkret vil bakke op om revyen.

Gratis at være med

Vennegruppen er åben for alle og der opkræves ikke kontingent. Til gengæld skal man sige ja til at leve op til formålsparagraffen samt rent lavpraktisk at anbringe revyens streamer på et synligt sted. På foreningens Facebookside – Sønderborg Revyens Venner – vil man kunne læse, hvordan man bliver medlem, og hvordan man får adgang til foreningens streamer, når den er færdigproduceret.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk