Sønderborg Sommer Revy med Sidste Nyt

28. juli 2019 Kultur

Lørdag aften var Jeanne Boel, Lone Rødbroe, Tom Jensen, John Batz og Bjarne Antonisen på scenen i Sønderborg Sommer Revy for allersidste gang med Sidste Nyt fra Latterfronten.

Gennem alle forestillinger har der været Breaking News – og på den sidste aften overraskede revyen ved, at Johnna Maibom pludselig var nyhedsoplæser.

“Der er blevet klaget over revyen har gjort grin med Rasmus Paludan og vi har spurgt Leif Maibom om det kan passe. I den tandløse revy, hvor Thorleif lagde en bund, vi aldrig kom fra, kan jeg ikke forestille mig det er rigtigt”.

Ifølge Breaking News har revyen flere vitser end Per Nielsen har spillet af numre.

Det blev læst op af Per Nielsen selv, men han slap notaterne og blæste alle et stykke.

I enhver revy bliver der prikket til politikerne på Christiansborg – og i Sønderborg blev det nævnt, at det nu er Benny Engelbrecht – og ikke Ellen Trane Nørby – der er blevet minister.

“Han har ikke stirrende øjne, men til gengæld synger og spiller han. Nogle forveksler ham med musikeren Helge Engelbrecht og det er Helge Engelbrecht meget ked af”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den nyhed blev læst af Helge Engelbrecht, hvorefter Benny Engelbrecht kom med scenen med sin guitaer og gav en sang, hvor Helge Engelbrecht sang med.

Thorleif på banen

Rigtigt mange sønderborgensere og andre revy-stamgæster synes, at Thorleif skulle have blevet i sommerrevyen. Og lørdag kom han igen på scenen og det var som nyhedsoplæser.

“Der er folk, der klager over, at vi gør grin med tykke kvinder i revyen. Det synes jeg heller ikke man kan og det gjorde vi aldrig, da jeg var med”, sagde Thorleif.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Ragnhild Margrethe var ikke tyk. Hun var simpelthen fed”.

Heldige vindere

Under hele revyen har gæster kunnet udfylde et lod og smide det i en kasse – og så deltog de alle i en lodtræking.

Lodtrækningen fandt sted på scenen efter selve revyen.

Vinderen af et gavekort på 5000 kroner er Lotte Mii Thordsen fra Sønderborg – og vinderen af et gavekort på 10.000 kroner til Seadane Travel er en herre fra Toftlund.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Politik, Sønderborg

Lokalplanen for Nørager blev vedtaget af et flertal i Byrådet

30. november 2022 Politik

Boligområdet Nørager skal forandres og det skyldes ghettoloven og på onsdagens byrådsmøde godkendte et flertal i Byrådet den lokalplan, som skal til, inden der kan bygges nye boliger i området. Asger Romme Andersen fra Enhedslisten stemte imod, fordi han synes, det giver rigtig god mening at vente og se, hvad EU-domstolen siger til regeringens ghettolov. […]

Læs mere...