Sønderborg Sommer Revy – nu med ny hjemmeside og døgnåbent billetsalg

11. oktober 2019 Kultur

Nu kan du bestille, betale og få dine billetter til Sønderborg Sommer Revy på et hvilket som helst tidspunkt på døgnet, der passer dig – også klokken to om natten. Sønderborg Sommer revy har nemlig lanceret både et nyt billetsystem og en ny hjemmeside, der gør det nemmere at få overblik over de forskellige muligheder, revyen og Hotel Sønderborg Strand tilbyder.

“Sønderborg Sommer Revy er på mange måder utroligt privilegeret, for vi oplever, at der allerede i efteråret er stor rift om at bestille de bedste billetter til næste års revy. Og der er samtidig en del af vores trofaste publikummer, som gennem nogen tid har efterspurgt muligheden for at bestille og købe billetter online, så derfor har vi brugt ret meget energi på at finde ud af, hvordan vi kunne gøre det bedst muligt”, forklarer revydirektør Jeanne Boel i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fotografisk hukommelse

Det er nemlig ikke så enkelt, når man har en billet-dame som Lene Ebbesen, der med en nærmest fotografisk hukommelse, og som kan huske den enkelte, trofaste tilskuer fra gang til gang og sikre, at hver person får lige præcis den plads, som passer bedst til ønsker og behov.

“Vi har ønsket at værne om den gode, personlige betjening, som Lene Ebbesen står for. Men i dag har vi alle vænnet os til, at vi både kan købe ind, gå på netbank og bestille billetter 24 timer i døgnet, og Lene Ebbesen skal jo også have lov til at holde fri. Derfor har vi nu indført et online bestillingssystem, så man kan betjene sig selv på alle tider af døgnet”, siger Jeanne Boel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Spidse tænder

I forbindelse med lanceringen af det nye billetsystem og den nye hjemmeside har Sønderborg Sommer Revy også fået opdateret sit logo, der ellers har været stort set uændret siden revyens debut i 1982. Ud over et visuelt mere tidssvarende udtryk, er den største forandring, at ordet ‘show’ nu indgår i logoet.

“Ordet ‘show’ dækker jo over mange ting, og er i dag et ord, som især yngre mennesker bruger om meget af det, der foregår på en scene. Jeg har gennem mange år oplevet, at folk er kommet hen og takket mig for et ”godt show” uanset om det var en revy, en musical eller andet, jeg havde været med i. Og en revy er jo i bund og grund også et show, med satire, musik, dans og sang”, siger Jeanne Boel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ordet ‘revy’ er dog bibeholdt med en særlig markering i det nye logo. Dels er det håndskrevet, og dels er det skrevet i en mørkere og mere markant farve end resten. Og det er der ifølge revydirektøren en særlig grund til:

“Det kan godt være, at en revy er et godt show. Men det er også et show med spidse tænder. Tænder, som især bider ud efter magthavernes bagdele – og det kunne vi ikke drømme om at lave om på”

Sønderborg Sommer Revys nye website og billetbestillingssystem er online fra fredag d. 11. oktober klokken 11.00 på adressen: www.sommerrevy.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. oktober 2021 Erhverv, Gråsten

Stor bøde og sur smiley til SuperBrugsen i Gråsten

27. oktober 2021 Erhverv

Forleden var Fødevarestyrelsen på besøg i SuperBrugsen i Gråsten – og det resulterede i en sur smiley og en bøde på 20.000 kroner. Fødevarestyrelsen oplyser, at besøget i SuperBrugsens delikatesse var en opfølgning på tidligere besøg, hvor der blev konstateret, at en stikvogn i kølerummet ikke var gjort ordentligt ren – og det var den […]

Læs mere...