Sønderborg Sommer Revy prøver at finde nålen i høstakken

7. april 2020 COVID-19

Mandagens udmelding fra statsminister Mette Frederiksen, som forlængede forsamlingsforbuddet til og med august, gav en chockbølge i Sønderborg Sommer Revy.

“Statsministerens ord aflivede vores plan B og også C”, siger Leif Maibom til SønderborgNYT. Han ville gerne have hørt, om forsamlingsforbuddet gælder for flere end ti eller et andet antal.

“Men havde det været 500, så er det alligevel svært at forestille sig, at folk kommer og ser revyen. Revyen publikum er fortrinsvis ældre mennesker og de når nok frem til, at det er bedst at vente til næste år”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere har foreslået både Leif Maibom og Jeanne Boel, at de skal lave en efterårs- eller vinterrevy.

“Men de skuespillere, som vi har, de skal lave andre ting til efteråret og til vinter. Desuden kan vi til den tid ikke sætte os på Sønderborg Teater i de uger, der er brug for”, siger Leif Maibom.

Billetpengene 

Sønderborg Sommer Revy har allerede solgt en del billetter.

“Og så håber vi på, at folk ikke forlanger at få dem igen, men kommer, når vi kan gå på scenen – også selvom det bliver næste år”, siger Leif Maibom, der sammen med Jeanne Boel stadig leder efter nålen i høstakken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Leif Maibom har talt andre revyer.

“Og flere siger, der nok ikke kommer nogen revyer i år – og det kan sagtens være, at vi må sige det samme”.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2021 Broager, Samfund

Foreningen Broagerland 3.0 er blevet til virkelighed

27. september 2021 Broager

Med stiftelsen af Foreningen Broagerland 3.0 forleden, kom vi et stort skridt nærmere en realisering af projektet. Sikken et fremmøde og sikken en interesse for projektet, knap 50 personer mødte op, skriver initiativtagerne. Der var endda et par familier fra Flensburg-området som deltog. De havde fået kendskab til projektet ved et arrangement hos Sønderborg Tilflytterservice. […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49