Sønderborg Sommer Revy prøver at finde nålen i høstakken

7. april 2020 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Mandagens udmelding fra statsminister Mette Frederiksen, som forlængede forsamlingsforbuddet til og med august, gav en chockbølge i Sønderborg Sommer Revy.

“Statsministerens ord aflivede vores plan B og også C”, siger Leif Maibom til SønderborgNYT. Han ville gerne have hørt, om forsamlingsforbuddet gælder for flere end ti eller et andet antal.

“Men havde det været 500, så er det alligevel svært at forestille sig, at folk kommer og ser revyen. Revyen publikum er fortrinsvis ældre mennesker og de når nok frem til, at det er bedst at vente til næste år”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere har foreslået både Leif Maibom og Jeanne Boel, at de skal lave en efterårs- eller vinterrevy.

“Men de skuespillere, som vi har, de skal lave andre ting til efteråret og til vinter. Desuden kan vi til den tid ikke sætte os på Sønderborg Teater i de uger, der er brug for”, siger Leif Maibom.

Billetpengene 

Sønderborg Sommer Revy har allerede solgt en del billetter.

“Og så håber vi på, at folk ikke forlanger at få dem igen, men kommer, når vi kan gå på scenen – også selvom det bliver næste år”, siger Leif Maibom, der sammen med Jeanne Boel stadig leder efter nålen i høstakken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Leif Maibom har talt andre revyer.

“Og flere siger, der nok ikke kommer nogen revyer i år – og det kan sagtens være, at vi må sige det samme”.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

 

 

20. maj 2024 Frivillige, Sønderborg

SINDs Folkekøkken har sat dato på åbningen

20. maj 2024 Frivillige

Torsdag den 30. maj åbnes døren til SINDs Folkekøkken i Frivillighedens Hus – og der bydes på en måltid mad til bare 20 kroner for voksne og ti kroner for børn. Det fortæller Claus og Knud fra styregruppen. Aftenens menu er: Flæskesteg med hvide hartofler og brun sovs. Hertil er der rødkål og bønner. ”Formålet […]

Læs mere...