Sønderborg Sommer Revy sætter scenen

15. februar 2021 Kultur
Revycheferne Jeanne Boel og Klaus Kristensen
Revycheferne Jeanne Boel og Klaus Kristensen

Den 19. april begynder skuespillerholdet prøverne til dette års udgave af Sønderborg Sommer Revy – og det betyder, at Jesper Lundgren, Carsten Svendsen, Jeff Schjerlund, Lone Rødbroe og Jeanne Boel satser optimistisk på, at der skal spilles revy fra den 27. maj. Og kapelmester Thomas Pakula er også optimist og i fuld gang med at skrive musik.

“Vi arbejder på at kunne spille revy og det eneste, der kan stoppe os, det er myndighederne”, siger Klaus Kristensen, som – sammen med Jeanne Boel – står for Sønderborg Sommer Revy.

Klaus Kristensen fortæller videre, at holdet naturligvis har en plan B, som skal bruges, hvis der skal spilles revy foran færre tilskuere ad gangen.

“Hvis det ender med, der slet ikke spilles revy, så skyldes det ikke os”, siger han.

Revyen trækker gæster til byen

På en god revyaften er der 500 i salen i Sønderborg Teater og mere end halvdelen af dem er gæster, der bor udenfor Sønderborg Kommune. En del af de udenbys gæster spiser og overnatter i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og i alle årene har det været sådan, at 90 procent af de udenbys revygæster går en tur langs havnen eller tager rundt i Sønderborgs butikker og vender retur med fyldte bæreposer.

På en revysæson er omkring et par tusinde, der overnatter på Hotel Sønderborg Strand og omkring 10.000 spisende gæster. Andre restauranter og overnatningssteder plejer også at få besøg af revygæster.

Altså vil en eventuel aflysning brede sig om ringe i vandet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Ellen Trane Nørby bliver ny formand i Sønderborg Forsyning

8. december 2021 KV21

Venstres Ellen Trane Nørby tog ikke selv en udvalgsformandspost, da partiet konstituerede sig og det er der en god forklaring på. “Vi skal bruge vores mandater bedst muligt og derfor har jeg fået formandsposten i Sønderborg Forsyning. Det er en vigtig post, hvor jeg blandt andet vil være med til at sikre, at det kommende […]

Læs mere...