Sønderborg Squash Club er klar til sæsonstart – og flere spillere er kommet til

23. august 2020 Kultur

Efter sæsonferien, der i år blev kraftig påvirket af Coronavirussen, er sæsonstarten nu inden for synsvidde.

Der har siden juni, hvor der blev givet grønt lys for indendørs sportsaktiviteter .været travlhed på banerne på Damgade. Der er blevet trænet og gjort klar til nye udfordringer, skriver Sønderborg Squash Club, SSC.

Som en nyhed kan SSC igen stille med to hold.

Holdene SSC1 og SSC2 spiller henholdsvis i 2 og 3 division.

SSC2 havde en fin sæson, hvor de flot spillede sig til oprykning fra 4. til 3. division. Her stiller Esbjerg med to hold, Kolding, Odense, Vejle og Sønderborg stiller hver med et hold.

Artiklen fortsætter under annoncen

SSC2 spiller første kamp på udebane hvor de den 2. september møder Kolding.

Spiller-import

Sønderjysk Squashklub der sidst havde domicil i Næs-hallen ved Haderslev, hvor de havde to turnerings hold og det bedst placerede af dem lå i 1. division.

Klubben havde problemer med at stille hold og måtte trække sig ud af turneringen. Holdspillerne fra Sønderjysk kunne ved et skifte til SSC tage deres holdlicens med og være en del af det det nye SSC1. Der er blandt de nye spillere flere tidligere SSC spillere.

Artiklen fortsætter under annoncen

SSC1 møder den 5. september på udebane i første runde OSC3. Ellers er holdene i 2. division, Esbjerg, Kolding, OSC2, OSC3 og OSMK.

Med tilgangen af de nye spillere råder SSC nu over en meget bredere trup. Klubben håber derfor at kunne byde på gode resultater i den kommende sæson.

Der er ikke på nuværende tidspunkt ikke sat navne på holdopstillingerne

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Mark & Christoffer underholder til Alsingergildets 75 års jubilæum

17. oktober 2021 Kultur

Det alsiske dialektselskab Alsingergildet fylder 75 år i år. Jubilæet fejres med en koncert søndag den 7. november med pigekor og duoen Mark & Christoffer. Jubilæumskoncerten holdes på Sønderborg Teater og indledes med noget så sønderjysk som kaffebord. Det serveres i Sønderborgsalen på Hotel Sønderborg Strand. Ud over kaffebord og dobbeltkoncert får gæsterne også underholdning […]

Læs mere...