Sønderborg Squash Club tabte til Esbjerg

18. september 2019 Kultur

Sønderborg Squash Club-spillerne havde et nederlag fra første runde, de skulle have visket af tavlen, men sådan skulle det desværre ikke gå i kampene mod Esbjerg. Der blev kæmpet bravt i alle kampe, men de berygtede marginaler var heller ikke denne gang på Sønderborg-spillernes side.

SSC havde udtaget følgende hold, Poul Henning Midtgård, Stephanie Riding, Sune Andersen og Bilal Khan Taherkheli.

Poul Henning Midtgård var på hårdt arbejde i  begge sine kampe. Første kamp gav i en 4 sætter et 1-3 nederlag, i anden kamp  der måtte ud i 5 sæt før en vinder var fundet, her blev det til et 2-3 nederlag. Stephanie Riding tabte også begge kampe med henholdsvis  0-3 og 1-3. Sune Andersen gjorde rent bord med to sejre på 3-0 . Bilal Khan Taherkheli kunne efter sin første kamp skrive en  3-1 sejr på scorekortet, men måtte i sin anden kamp indkassere et 3-0 nederlag, skriver SSC.

Artiklen fortsætter under annoncen

Slut resultatet: Igen et 3-5 nederlag der giver SSC en 3. plads i tabellen, men kun Esbjerg og SSC har spillet to kampe, Kolding og OSMK hver en og OSC har endnu ikke været i kamp,  så stillingen i tabellen siger ikke meget om styrkeforholdene.

Når SSC møder OSMK på udebane den 2. oktober, skulle der gerne med den indsats SSC har vist i de første to spillerunder komme flere point til Sønderborg-spillerne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 Kultur, Gråsten

Brecklings Bogcafé: Halvdelen af billetterne til Jussi Adler Olsen er solgt

Foto: Robin Skjoldborg
24. oktober 2021 Kultur

Noget tyder på, at det blive sidste gang man kan møde krimikongen Jussi Adler-Olsen i det sønderjyske, siger Allan Breckling, som er vært i Brecklings Bogcafé, som har valgt Gråsten – det lille kongerige – til at få besøg af den verdensberømte forfatter torsdag den 18. november klokken 19.00. Rammen bliver Ahlmannsparkens BHJ-sal. “På 10 […]

Læs mere...