Sønderborg Squash Club vandt over Odense-holdet OSMK

9. oktober 2019 Kultur

I turneringens 3. spillerunde dystede SSC på udebane mod Odense-holdet OSMK

Efter en træg start på sæsonen hvor Sønderborg Squash Club, SSC, havde inkasseret to snævre nederlag, hver på 5-3, skulle der gerne hentes lidt flere point til kontoen. Der spilles otte kampe og hver vunden kamp giver et point så et 5-3 resultat er så tæt på uafgjort som man kan komme, men sejrens sødme, håndretten plus flest point tilkommer det hold der har flest sejre.

SSC`s hold til kampen mod Odenseholdet bestod af Aron Andresen, Poul Henning Midtgård, Sune Andersen og Bilal Taherkheli.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aron Andresen måtte i sin første kamp afgive andet sæt, men vandt overbevisende hele kampen 3-1. Han vandt sikkert sin anden kamp med 3-0

Poul Henning Midtgård fulgte godt op på Aron Andresens resultat, først med en sikker 3-1 sejr og i anden kamp blev det 3-0 i Poul Henning Midtgårds favør. Sune Andersen tabte en meget lige første kamp med  sæt cifrene 12-10, 13-11 og 12-10.  Sune Andersen måtte også i sin anden kamp slide hårdt, men her blev det til en 3-1 sejr til Sønderborgspilleren. Bilal Taherkheli fulgte godt med i de første sæt men måtte se sig slået med henholdsvis 3-1 i første, og 3-0 i sidste kamp. SSC-spillerne kunne efter hårdt arbejde drage mod Sønderborg med fortjent en 5-3 sejr. En sejr der var tættere på 6-2 end 4-4.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stillingen i divisionen er på grund af ulige antal spillede kampe lidt misvisende, men SSC spillerne kan hvile sig på en lånt 1. plads indtil den 13.oktober, hvor de nærmeste rivaler ,Esbjerg og Odense-holdet OSC, mødes.

SSC`s næste modstander er netop OSC, som de skal møde i Sønderborg den 23. november.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. oktober 2021 COVID-19, Sønderborg

Antallet af Coronasmittede er igen steget

27. oktober 2021 COVID-19

I Sønderborg Kommune er der lige nu 67 personer, som gennem den seneste uge er smittet med Corona.Forleden sagde sundhedschef Michael Skriver til SønderborgNYT: Han har endnu ikke set tallene fra mandag. “Det er i Sønderborg, som det er andre steder. Antallet af smittede stiger og det er ikke overraskende”. Genåbningen af samfundet har ikke […]

Læs mere...