Sønderborg Squash Club vandt over Odense-holdet OSMK

9. oktober 2019 Kultur

I turneringens 3. spillerunde dystede SSC på udebane mod Odense-holdet OSMK

Efter en træg start på sæsonen hvor Sønderborg Squash Club, SSC, havde inkasseret to snævre nederlag, hver på 5-3, skulle der gerne hentes lidt flere point til kontoen. Der spilles otte kampe og hver vunden kamp giver et point så et 5-3 resultat er så tæt på uafgjort som man kan komme, men sejrens sødme, håndretten plus flest point tilkommer det hold der har flest sejre.

SSC`s hold til kampen mod Odenseholdet bestod af Aron Andresen, Poul Henning Midtgård, Sune Andersen og Bilal Taherkheli.

Aron Andresen måtte i sin første kamp afgive andet sæt, men vandt overbevisende hele kampen 3-1. Han vandt sikkert sin anden kamp med 3-0

Poul Henning Midtgård fulgte godt op på Aron Andresens resultat, først med en sikker 3-1 sejr og i anden kamp blev det 3-0 i Poul Henning Midtgårds favør. Sune Andersen tabte en meget lige første kamp med  sæt cifrene 12-10, 13-11 og 12-10.  Sune Andersen måtte også i sin anden kamp slide hårdt, men her blev det til en 3-1 sejr til Sønderborgspilleren. Bilal Taherkheli fulgte godt med i de første sæt men måtte se sig slået med henholdsvis 3-1 i første, og 3-0 i sidste kamp. SSC-spillerne kunne efter hårdt arbejde drage mod Sønderborg med fortjent en 5-3 sejr. En sejr der var tættere på 6-2 end 4-4.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stillingen i divisionen er på grund af ulige antal spillede kampe lidt misvisende, men SSC spillerne kan hvile sig på en lånt 1. plads indtil den 13.oktober, hvor de nærmeste rivaler ,Esbjerg og Odense-holdet OSC, mødes.

SSC`s næste modstander er netop OSC, som de skal møde i Sønderborg den 23. november.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Politik, Sønderborg

Lokalplanen for Nørager blev vedtaget af et flertal i Byrådet

30. november 2022 Politik

Boligområdet Nørager skal forandres og det skyldes ghettoloven og på onsdagens byrådsmøde godkendte et flertal i Byrådet den lokalplan, som skal til, inden der kan bygges nye boliger i området. Asger Romme Andersen fra Enhedslisten stemte imod, fordi han synes, det giver rigtig god mening at vente og se, hvad EU-domstolen siger til regeringens ghettolov. […]

Læs mere...