Sønderborg Squash Club vandt ved skrivebordet

13. marts 2020 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Der er kommet en skrivebordsafgørelse i squashmatchen mellem Sønderborg Squash Club og OSMK, der skulle have været spillet for et par uger siden. Fordi OSMK ikke kunne stille hold, er Sønderborg erklæret som vinder uden kamp og er tildelt 9 point.

En lidt ærgerlig måde at vinde på, men det efterlader SSC som suverænt tophold med 31 point for fem kampe, skriver Sønderborg-klubben til SønderborgNYT.

Det andet Odensehold OSC, med en kamp mindre, ligger på andenpladsen med 18 point, hvilket betyder at OSC har to kampe til at hale ind på – eller overhale – SSC. Der resterer endnu en kamp for SSC og det er netop OSC, der i den sidste kamp kan drille sønderjyderne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der kan stilles mange forskellige regnestykker op, men i den sidste ende er det på squashbanen slaget skal stå.

SSC-spillerne holder indtil videre pænt armene nede, men lugter muligheden for enten en direkte oprykning eller oprykningskampe mod nedryknings-truede hold fra overliggende division.

På grund den hærgende Coronavirus er alle resterende kampe foreløbig udsat til 1. april, så indtil videre ventes på mere præcise spilletider.

24. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Kør med bus til og fra valgstedet for bare fem kroner

24. maj 2024 Samfund

Lommesmerter skal ikke holde nogen fra at stemme, mener Sydtrafik. Derfor tilbyder trafikselskabet traditionen tro, at du kan købe en billig helligdagsbillet til at køre med bussen på valgdagen den 9. juni i din kommune, så du kan komme ned og stemme. Det skriver Sydtrafik i en pressemeddelelse. Billetten koster fem kroner og giver adgang […]

Læs mere...