Sønderborg Squash Club vandt ved skrivebordet

13. marts 2020 Kultur

Der er kommet en skrivebordsafgørelse i squashmatchen mellem Sønderborg Squash Club og OSMK, der skulle have været spillet for et par uger siden. Fordi OSMK ikke kunne stille hold, er Sønderborg erklæret som vinder uden kamp og er tildelt 9 point.

En lidt ærgerlig måde at vinde på, men det efterlader SSC som suverænt tophold med 31 point for fem kampe, skriver Sønderborg-klubben til SønderborgNYT.

Det andet Odensehold OSC, med en kamp mindre, ligger på andenpladsen med 18 point, hvilket betyder at OSC har to kampe til at hale ind på – eller overhale – SSC. Der resterer endnu en kamp for SSC og det er netop OSC, der i den sidste kamp kan drille sønderjyderne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der kan stilles mange forskellige regnestykker op, men i den sidste ende er det på squashbanen slaget skal stå.

SSC-spillerne holder indtil videre pænt armene nede, men lugter muligheden for enten en direkte oprykning eller oprykningskampe mod nedryknings-truede hold fra overliggende division.

På grund den hærgende Coronavirus er alle resterende kampe foreløbig udsat til 1. april, så indtil videre ventes på mere præcise spilletider.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. maj 2022 Kultur, Gråsten

Lørdag åbnes kunstudstillingen Kunst i Gråsten ’22 i Den Røde Lade

20. maj 2022 Kultur

Lørdag eftermiddag klokken 15 holder Flensborgs overborgmester Simone Lange åbningstale i Den Røde Lade ved Gråsten Landbrugsskole, hvor Flensborg Fjords Kunst- & Kulturforening har fernisering på udstillingen Kunst i Gråsten ’22. I eftermiddagstimerne spiller Angelika Arft og Birgitte Schöder jazz- og folkmusik. “Der er 39 udstillere, som har fået deres værker med og det er […]

Læs mere...