Sønderborg stadig med i spillet om politiskolen

16. juni 2016 Erhverv

Kun syv kommuner er gået videre i “spillet” om at få en politiskole efter et arkitektfirmas bedømmelse af forslagene fra hele 32 kommuner.

Rigspolitiet har vurderet, at otte bygninger i de syv kommuner lever op til kriterierne. De syv kommuner, der har foreslået bygninger, der lever op til politiets krav, er ifølge Viborg Stifts Folkeblad Frederikshavn, Ikast-Brande, Haderslev, Holstebro, Skanderborg, Sønderborg og Vejle.

De otte bygninger lever op til et par krav, som mest handler om bygningernes størrelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men det er fortsat muligt, at det i stedet bliver besluttet, at der skal bygges nyt. Derfor er afgørelsen om, hvor politiskolen skal ligge, udskudt til efter sommer.

Når f.eks. Sønderborg og Frederikshavn stadig er med i kapløbet, tyder det på, at Rigspolitiet har droppet kravet om, at den nye politiskole højst må ligge to timers kørsel fra København.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...