Sønderborg Teaterforening viser ‘Det ensomme hjerte’

26. oktober 2020 Kultur
Pressefoto
Pressefoto

Torsdag 5. november klokken 19.30 viser Sønderborg Teaterforening i Sønderborg Teater den udsolgte forestilling ‘Det ensomme hjerte’ med blandt andre den prisvindende skuespiller Ole Sørensen.

Publikum skal opleve den gribende og anmelderroste roman af Tom Buk-Swienty på scenen, skriver teaterforeningen i en pressemeddelelse.

Da Katharina og Thomas i år 2000 rydder op i deres forældres dødsbo, gør de en overraskende opdagelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Deres far, den dansk-tyske Hans Horn, havde gennem både ord og akvareller efterladt dem en gribende livshistorie. En fortælling om en verden i gradvis men markant forandring, om nazificering, om krig og om den uundgåelige indkaldelse til Wehrmacht.

Hans Horn, der voksede op i både Sønderjylland og Tyskland, var en intelligent mand med en kunstnerisk sjæl, og han var en begavet cellist. Horn var hverken den altopofrende helt eller den kyniske soldat, men et helt almindeligt menneske fanget i en ufattelig verden af kaos og nød.

Vi møder Hans Horn, hans børn samt de mange skæbner, han mødte på sin utrolige rejse. En klassisk strygerkvartet leverer forestillingens musikalske univers.

Bemærk

Sønderborg Teaterforening har som arrangør sørget for, at det også i denne tid er trygt at gå i teatret.

Alle myndighedernes anbefalinger er opfyldt.

Husk mundbind.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk