Sønderborg vil have attraktive kollegier på havnen

15. februar 2014 Uncategorized

by22SØNDERBORG. De syv kollegier i Sønderborg har indleveret et forslag til Sønderborg Kommune om at opføre 75-100 nye boliger bynært på havnen i Sønderborg.

– Byen har brug for bedre boliger til de studerende, og det behov vil vi indfri, fastslår formanden for kollegiernes fællesbestyrelse, Bent Bräuner Sørensen, EUC Syd, efter at kollegiernes visioner og byggesagen har været forberedt gennem godt et år, skriver Flensborg Avis.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Fællesbestyrelsen har spurgt byens studerende om, hvordan vi understøtter det gode studiemiljø på uddannelsesstederne med bedre rammer i fritiden. Svarene er tydelige. De unge vil bo bynært og være en del af miljøet i bymidten, og de vil gerne have lidt større boliger med eget køkken og bad. På den baggrund må vi erkende, at vi har brug for dobbelt så mange nye bynære boliger til de unge end oprindeligt tænkt, og at vi skal ombygge eller sælge flere gamle kollegieboliger, både fordi de er for små og ligger for langt fra bymidten i forhold til de unges behov, fortsætter han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...