Folketingsvalget udskrevet

Her er de lokale kandidater

 

Sønderborg vil huse spejderlejr

13. februar 2014 Uncategorized

20 kommuner har søgt om at indgå partnerskabet med spejderne for at blive værtsby. Den ene af de fire byer er Sønderborg. by1Spejdernes Lejr er en fælles lejr for de fem spejderkorps. Den første fælleslejr blev holdt i Holstebro i 2012.

– Vi er imponerede og stolte over den store interesse, der har været for vores udbud og for Spejdernes Lejr 2017, siger Finn Dybbøl fra lejrens Partnerskabsudvalg til tv.syd. Vi glæder os allerede meget til at holde den næste store lejr for alle landets spejdere og ser frem til i maj at få en endelig aftale på plads med den partner-kommune, som kan være med til at skabe de bedst mulige rammer for de 40.000 spejdere, der deltager på lejren.

Artiklen fortsætter under annoncen

De fire kommuner, som er udvalgt til at være med i opløbet er Frederikshavn, Kerteminde, Slagelse og Sønderborg. Senere udpeges en femte kommune.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Statsministeren udskriver folketingsvalg – her er de lokale kandidater

5. oktober 2022 FV22

Statsminister Mette Frederiksen har netop udskrevet folketingsvalg og valgdagen er sat til den 1. november. I Sønderborg Kommune stiller seks lokale folketingskandidater op: Tidligere minister og nuværende folketingsmedlem Benny Engelbrecht stiller op for Socialdemokratiet, Byrådsmedlem Bo Kleis Christensen stiller op for Nye Borgerlige, Chris Preuss stiller op for Venstre, Dorthe Wildt stiller op for Liberal […]

Læs mere...