Sønderborg vil huse spejderlejr

13. februar 2014 Uncategorized

20 kommuner har søgt om at indgå partnerskabet med spejderne for at blive værtsby. Den ene af de fire byer er Sønderborg. by1Spejdernes Lejr er en fælles lejr for de fem spejderkorps. Den første fælleslejr blev holdt i Holstebro i 2012.

– Vi er imponerede og stolte over den store interesse, der har været for vores udbud og for Spejdernes Lejr 2017, siger Finn Dybbøl fra lejrens Partnerskabsudvalg til tv.syd. Vi glæder os allerede meget til at holde den næste store lejr for alle landets spejdere og ser frem til i maj at få en endelig aftale på plads med den partner-kommune, som kan være med til at skabe de bedst mulige rammer for de 40.000 spejdere, der deltager på lejren.

Artiklen fortsætter under annoncen

De fire kommuner, som er udvalgt til at være med i opløbet er Frederikshavn, Kerteminde, Slagelse og Sønderborg. Senere udpeges en femte kommune.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Augustenborg, Debat

Debatindlæg: Stem på politikere der vil noget med Augustenborg og de mindre byer

14. maj 2021 Augustenborg

Thomas Myllerup, Augustenborg, skriver: ’Går det godt for Sønderborg, så går det også godt for resten’ er en frase, der ofte bruges af politikere og andet godtfolk, når ’storbyen’ igen skal tilgodeses. Men det er og bliver en myte på linje med nedsivningseffekten fra 1980erne. Pengene kan kun bruges én gang og der står de […]

Læs mere...