Sønderborg-virksomheden Quickparts indtager Sverige

24. februar 2016 Erhverv

Sønderborg-virksomheden Quickparts, der er en af Nordens førende leverandører af reservedele til blandt andet hårde hvidevarer, træder nu ind på det svenske marked. Artiklen fortsætter under annoncen

png” alt=”TRD-QPA2_DK” width=”300″ height=”226″ />

I næsten 40 år har virksomheden Quickparts leveret kvalitetsreservedele inden for et væld af kategorier, der blandt andet tæller hårde hvidevarer og støvsugere. Nu har virksomheden kastet sig ud i et nyt projekt og åbnet en webshop i Sverige.

Vi har i nogen tid fornemmet, at det svenske marked passer godt til vores forretning, og der er en kæmpe vækst i svensk e-handel lige nu. Mange svenskere bor i yderområder, og de kan derfor drage stor fordel af at få leveret alle typer reservedele til pakkebokse eller erhvervsadresser tæt på hjemmet i stedet for at skulle køre langt efter dem”, siger Willy Siemens Lorenzen, administrerende direktør hos Quickparts, i en pressemeddelelse.

Kunderne skal føle sig hjemme

Direktør Willy Siemens Lorenzen.

Direktør Willy Siemens Lorenzen.

Quickparts sætter alt ind på, at det svenske eventyr skal komme bedst muligt fra start. Eksempelvis har man ansat en svensk medarbejder, mens man samtidig har undervist de resterende medarbejdere i svensk, så alle kan assistere de svenske kunder på deres eget sprog.

“Det er vigtigt for os, at kunden ikke får det indtryk, at man handler hos en udenlandsk virksomhed. Derfor tilbyder vi kundeservice på svensk både ved personlig betjening og gennem vores mange videoguider på hjemmesiden”, siger Willy Siemens Lorenzen.

Millioner af reservedele

Quickparts har adgang til flere millioner reservedele og er i stand til at skaffe næsten alt hjem til deres lager. Det er en service, de danske kunder har nydt godt af igennem årtier, og nu er målet, at de nye svenske kunder skal finde samme tryghed, når de bestiller varer hos Quickparts.

“Vi lægger meget stolthed i den service, vi gennem årene har leveret til vores kunder i Sønderjylland og resten af landet. Vi vil naturligvis fortsætte med en høj grad af service, mens vores nye svenske kunder også får fornemmelsen af, at de handler hos en svensk virksomhed, og derved føler sig mere trygge ved at handle med os”, siger Willy Siemens Lorenzen.

Quickparts’ hovedlager ligger i Fynsgade i Sønderborg, og den danske webshop kan findes på quickparts.dk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk