Sønderborgbokser satser på at vinde jysk guldmedalje

26. januar 2016 Samfund

På lørdag er der JM i boksning i Ceres Hallen i Aarhus og det er 25-årige René Davidsen, der repræsenterer

René Davidsen i gang med teknik-træning.

René Davidsen i gang med teknik-træning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg ved mesterskabet. Til daglig bokser han i Sønderborg Amatør- Bokseklub, hvor der gennem de seneste måneder er der trænet meget målrettet.

Boksetræner Johnny Dehnfeld fortæller, der er tre mellemvægtboksere, der alle har lige gode chancer for at tage guldet med sig hjem.

“Det er Daniel Blengsli fra Thisted Atlet Club, Søren Rasmussen fra A.K. Jyden og vores egen René Davidsen. Den af de tre, der er mest heldig og bedst på dagen, bliver vinder”, siger Johnny Dehnfeld til SønderborgNYT. Når han nævner ordet held, så skal heldet bruges i lodtrækningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fokus på JM-deltagerenIMG_7571

René Davidsen er langt fra den eneste bokser i S.A.B.K, men alligevel får han det meste af trænernes opmærksomhed.

“Vi har sagt til andre, at nu er det JM, det handler om, men selvfølgelig får de andre også træning. Vi har bare mest fokus på mesterskabsbokseren frem til lørdag, hvor han gerne skal hente sin guldmedalje”, siger Johnny Dehnfeld. De sidste dage gælder det om at træne på sådan en måde, at René Davidsen føler sig i sit livs form på lørdag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rutineret kampbokser

Det er på ingen måde René Davidsens første kamp og det er heller ikke første gang, han skal deltage i JM. I hans kampbog står der 38 kampe og første gang han boksede med ved JM var som weltervægter i 2914, hvor han slog sig til en sølvmedalje.

Kampbogen rummer samtlige kampe og lægetjek.

Kampbogen rummer samtlige kampe og lægetjek.

Artiklen fortsætter under annoncen

I 2015 gik René Davidsen en vægtklasse op og er nu mellemvægtsbokser. Til JM nåede han semifinalen og nu satser han på at nå toppen af toppen.

“Jeg kender mine modstandere og ved, at på en god dag, så slår jeg dem”, siger René Davidsen til SønderborgNYT.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...