Sønderborghus bliver moderniseret

9. maj 2014 Uncategorized

Når Sønderborgs spillested Sønderborghus åbner efterårssæsonen, bliver det i splinternye rammer. Men først følger en sommer i ombygningens tegn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det meste af fløjen mod syd står over for en gennemgribende renovering og regelret ombygning.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vores publikumsfaciliteter bliver væsentligt forbedret med denne ombygning, fortæller daglig leder Lars O. Hansen og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

– Nye – og dobbelt så mange – toiletter, ny garderobe, forbedrede forhold for kørestolsbrugere og et større hallområde med billetsalg ved indgangen, betyder, at publikum i langt højere grad vil føle sig velkomne i huset.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der er helt sikkert mange koncertgæster, der har oplevet at stå i kø ved toiletterne på Sønderborghus. Efter sommeren har vi forhåbentlig fået minimeret dette problem. Men også de mange brugere af værksteder, møde- og øvelokaler vil få mulighed for at holde pause i hyggelige og inspirerende omgivelser, siger Lars O. Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Facaden åbnes

På facaden mod syd tilføjes en glasfacade, der åbner huset på en helt ny måde. Den høje mur mod syd var oprindeligt bygget med mulighed for at der kunne opføres andre ejendomme mod facaden. Så det er en fornyelse, der arkitektonisk er fuldt forsvarlig.

Såvel Sønderborghus som Spisestedet holder åbent i hele byggeperioden med undtagelse af juli måned, hvor huset som vanligt holder sommerferie.

Hele ombygningen forventes afsluttet d. 1. september.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
11. maj 2021 Kultur, Nordborg

Den Digitale Stafet nåede frem til Genforeningsstenen i Nordborg

11. maj 2021 Kultur

Tirsdag eftermiddag nåede Den Digitale Stafet frem til Nordborg og ved Genforeningsstenen i Søparken ved Nordborg Sø blev den givet til Stephan Kleinschmidt, der er formand for Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Rurisme. “Med Den Digitale Stafet skabes der en fælles oplevelse med mange deltagere – hvor for sig. Og her – 101 år […]

Læs mere...