Sønderborghus bliver moderniseret

9. maj 2014 Uncategorized

Når Sønderborgs spillested Sønderborghus åbner efterårssæsonen, bliver det i splinternye rammer. Men først følger en sommer i ombygningens tegn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det meste af fløjen mod syd står over for en gennemgribende renovering og regelret ombygning.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vores publikumsfaciliteter bliver væsentligt forbedret med denne ombygning, fortæller daglig leder Lars O. Hansen og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

– Nye – og dobbelt så mange – toiletter, ny garderobe, forbedrede forhold for kørestolsbrugere og et større hallområde med billetsalg ved indgangen, betyder, at publikum i langt højere grad vil føle sig velkomne i huset.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der er helt sikkert mange koncertgæster, der har oplevet at stå i kø ved toiletterne på Sønderborghus. Efter sommeren har vi forhåbentlig fået minimeret dette problem. Men også de mange brugere af værksteder, møde- og øvelokaler vil få mulighed for at holde pause i hyggelige og inspirerende omgivelser, siger Lars O. Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Facaden åbnes

På facaden mod syd tilføjes en glasfacade, der åbner huset på en helt ny måde. Den høje mur mod syd var oprindeligt bygget med mulighed for at der kunne opføres andre ejendomme mod facaden. Så det er en fornyelse, der arkitektonisk er fuldt forsvarlig.

Såvel Sønderborghus som Spisestedet holder åbent i hele byggeperioden med undtagelse af juli måned, hvor huset som vanligt holder sommerferie.

Hele ombygningen forventes afsluttet d. 1. september.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. september 2021 Politik, Sønderborg

Byrådet har ikke planer om at pille ved skatter og afgifter

17. september 2021 Politik

Når Økonomiudvalget samles på onsdag, så skal der tages stilling til, om politikerne vil følge forvaltningens anbefaling og lade skatteprocenten være uændret og også at fastholde den nuværende grundskyld og dækningsafgift i budgettet for det kommende år. For kort tid siden var der budgetseminar og der lå det ligesom i luften, at skatten hverken skulle […]

Læs mere...