Sønderborghus: ”Gammel” jazz med unge musikere

11. september 2018 Kultur

Trods sine kun 21 år er altsaxofonisten Oilly Wallace allerede et etableret navn på den danske jazzscene. Hvor formidabel en solist og talent han er, kan man høre, når han sammen med tre andre unge danske musikere plus en garvet af slagsen gæster Sønderborg Jazzclub.

Det gør han ved sæsonens anden koncert, søndag den 16.september klokken 15 på Sønderborghus. Her spiller han sammen med sin kvartet, der har Johannes Wamberg på guitar, Mathias Petri på bas, og Frands Rifbjerg på trommer, skriver Sønderborg Jazzclub.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bliver ”gammel”, men stadig evigung jazz fra 50’ern og 60’erne, som de unge musikere fortolker på deres helt egen måde med en vitalitet og overskud, så man kommer til at tvivle på, at de kun har ganske få professionelle år på bagen.

Oilly Wallace er stærkt inspireret af 40’ernes store altsaxofonist og stilskaber, Charlie Parker, Cannonball Adderley samt tenorsaxofonisten Dexter Gordon med den glorværdige fortid netop i Danmark.

Oilly Wallace har spillet sammen med rigtig mange af de store, danske jazznavne som Carsten Dahl, Thomas Blachman, Lennart Ginman og Ben Besiakow. Han er også en del af den Berlin-baserede gruppe Florian Menzel Quintet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Entreen er 120 kroner i forsalg og 140 kroner ved døren, mens jazzklubbens medlemmer kommer ind for 80 kroner og studerende for 50 kroner.

Du kan også købe din BILLET HER

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Nordborg, Frivillige

Jens Christian Hansen fra Nord-Als Boldklub har fået sølvnålen

3. februar 2023 Nordborg

I forbindelse med Nord-Als Boldklubs generalforsamling forleden fik Jens Christian Hansen overrakt DBU Jyllands sølvnål. Æresbevisningen kan tildeles ved mindst 15 års frivilligt arbejde som træner eller leder i fodboldklubber og det kan Jens Christian Hansen med lethed mønstre. Allerede i 1992 blev han valgt ind Nord-Als Boldklubs bestyrelse, og ti år senere blev han […]

Læs mere...