Sønderborghus: Lørdag kan du få en fantastisk musikoplevelse med Coast

4. oktober 2019 Kultur

Det britisk baserede rockband, Coast, varsler byger af hits, en tsunami af højenergisk rock og en støvregn af traditionel keltisk folk, når de i oktober måned tager på turné fra kyst til kyst i Danmark. Den omfattende turné bliver samtidig bandets 10 år jubilæumsturné hvor der er nye sange med.

Lørdag klokken 20 går de på scenen i Sønderborghus.

Coast blev dannet i Southampton i 2007 af brødrene Paul Eastham og Chris Barnes, der trådte deres barnesko i et musikalsk hjem på den lille skotske ø Benbecula på Hebriderne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Frontmand og sangskriver Paul Eastham er ikke hr. hvem-som-helst. Han har tusindvis af koncerter i mange forskellige lande bag sig. Han begyndte at spille klaver allerede som 12-årig og er klassisk trænet pianist.

Coasts højenergiske og medrivende rock – med afstikkere til traditionel keltisk folk – har gjort dem anerkendt i både Storbritannien, Europa og Skandinavien, hvor de har spillet et utal af koncerter.

Også danske spillesteder og festivaler, som eksempelvis Tønder og Strib Festival, har flere gange haft besøg af Coast.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du finder DIN BILLET HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Mandag var fire håndboldspillere på køkkenholdet

27. september 2022 Sønderborg

Mandag eftermiddag mødtes en gruppe børn og frivillige fra Ungdommens Røde Kors med fire af de seje håndboldspillere SønderjyskEs herrehold og det gjorde de for at hygge sig med at lave mad og spise sammen. SønderborgNYT fangede håndboldspilleren Rasmus Bech og ‘køkkenpigen’ Cecilie, som fortalte, hvilke opgaver, som de havde fået. “Vi har hakket chokolade, […]

Læs mere...