Sønderborghus: Maella og Samzara på scenen lørdag aften

29. november 2017 Kultur
Lørdag aften spiller Maella og Samzara i Sønderborghus og vil du ind og opleve deres musik, så er eneste mulighed at betale 80 kroner ved døren.
Sønderborghus oplyser, der ikke er forsalg til de to koncerter.
Maella er en ung, karismatisk singer/songwriter med en hypnotiserende stemme. Fascineret af undertrykt begær, tabuer, film og alt hvad der lurer under samfundets overflade, udtrykker Maella sig med rock/blues/trip-hop/pop-influencer. Sammen med fire andre musikstuderende i London, frembringer hun en kraftfuld, intens og beskidt lyd med melodiske konturer, skriver Sønderborghus i en pressemeddelelse.
Artiklen fortsætter under annoncen

Samzara

Samzara er et alternativt rockband, der er kendetegnet ved deres energiske og kraftfulde optrædener. Melodierne er fængende, mens det musikalske udtryk ligger i mellem en rå melankoli og en atmosfærisk støj.
Selvom fødderne er solidt plantet i den jydske muld, så er visionen at overføre spilleglæden, stemningen og følelserne fra studie til scene, og dermed give publikum en følelse af, at de her drenge både kan og vil.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...