Sønderborghus: Savage Rose spiller i Sønderborg Teater

12. november 2019 Kultur

Danmark har fostret mange store stemmer, men en af de mest ikoniske sangerinder vi har, må siges at være Annisette Koppel. Nu er Annisette Koppel, sammen med The Savage Rose, tilbage på landets spillesteder, hvor de  er på Danmarkstourné.

Fredag aften spiller de i Sønderborg Teater.

Bandet, der har eksisteret i flere end 50 år, er måske netop nu større end aldrig før. De seneste par år er deres publikum bare vokset og vokset og det legendariske band har spillet for udsolgte huse landet over, skriver Sønderborghus, som arrangerer koncerten.

Artiklen fortsætter under annoncen

The Savage Rose må siges at være dansk musikhistorie. 25 studiealbums er det indtil videre blevet til, siden det hele startede tilbage i 1967. Genrer har bandet aldrig ladet sig begrænse sig af, de deler derimod gavmildt ud af rock, blues, soul, folk m.m.

Du kan købe BILLET HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. august 2021 Erhverv, Sønderborg

På lørdag er der Sommerfest på Bryggertorvet

2. august 2021 Erhverv

Nova Data er igen initiativtager til et brag af en Sommerfest på Bryggertorvet i Sønderborg, hvor først Michael Vogensen og derefter Downtown Dynt giver koncert. Brygertorvet er pladsen mellem Føtex og Nova Data. “Når det både er Michael Vogensen og Downtown Dynt, der spiller, så skyldes det, at ESET, som er et firma, der leverer […]

Læs mere...