Sønderborghus: Savage Rose spiller i Sønderborg Teater

12. november 2019 Kultur

Danmark har fostret mange store stemmer, men en af de mest ikoniske sangerinder vi har, må siges at være Annisette Koppel. Nu er Annisette Koppel, sammen med The Savage Rose, tilbage på landets spillesteder, hvor de  er på Danmarkstourné.

Fredag aften spiller de i Sønderborg Teater.

Bandet, der har eksisteret i flere end 50 år, er måske netop nu større end aldrig før. De seneste par år er deres publikum bare vokset og vokset og det legendariske band har spillet for udsolgte huse landet over, skriver Sønderborghus, som arrangerer koncerten.

Artiklen fortsætter under annoncen

The Savage Rose må siges at være dansk musikhistorie. 25 studiealbums er det indtil videre blevet til, siden det hele startede tilbage i 1967. Genrer har bandet aldrig ladet sig begrænse sig af, de deler derimod gavmildt ud af rock, blues, soul, folk m.m.

Du kan købe BILLET HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Kultur, Gråsten

Deltager- og publikumsrekord ved Oldtimerløbet

30. maj 2023 Kultur

Oldtimerløbet Pinselørdag i Gråsten samlede rekordmange køretøjer, 1.200 af forskellig slags. Opgørelsen viser nu, at det også blev til en publikums-rekord. Flere end 4.500 gæstede ringriderpladsen i Gråsten og de blev serviceret af 137 frivillige. Det er 700 flere gæster på pladsen end nogensinde. “Vi har i den grad grund til at takke lokalbefolkningen – […]

Læs mere...