Sønderborghus: Uffe Lorenzen på Magisk Realisme Tour

8. oktober 2020 Kultur
Uffe Lorenzen. Pressefotografi af Zarko Ivetic
Uffe Lorenzen. Pressefotografi af Zarko Ivetic

Uffe Lorenzen tager på turné i Danmark med titlen ’Magisk Realisme Tour 2020’ for at spille sangene fra albummet hedder også ’Magisk Realisme’ live. Sangene er skrevet i en periode i 2019, hvor Spids Nøgenhat- og Baby Woodrose-sangeren ikke havde noget fast sted at bo, men måtte bo i en kuffert og ni forskellige steder på kort tid.

Sangene er derfor skrevet i forskellige lejligheder hen over sommeren og med forskellige vinkler på København – om det så er fra Amager eller Østerbro, skriver Sønderborghus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Meget af den rodløshed, der kommer af en sådan situation, er fanget på den kommende plade, der også handler om at leve i en storby med mange mennesker og alligevel føle sig ensom og lidt lost.

Noget af det nye materiale lyder som Baby Woodrose på dansk, mens andet leder tankerne hen på Spids Nøgenhat. Ikke mindst den obligatoriske coverversion, der denne gang er Tornerose oprindeligt indspillet af Trille i 1973. En sang som bragte megen glæde, da Uffe Lorenzen spillede den på den foregående turné.

Artiklen fortsætter under annoncen

Uffe Lorenzen begynder på sin koncert i Sønderborg den 15. oktober klokken 19.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Sport, Gråsten

Knæk Cancer-stævne i Gråsten Rideklub

23. oktober 2021 Sport

Lørdag var der hele 76 ryttere til start i Gråsten Rideklubs Knæk Cancer-stævne, hvor hele overskuddet bliver sendt videre til Knæk Cancer. “Og når vi holder et Knæk Cancer-stævne, så er det for fordi, det føles naturligt for os, Jeg har selv været ramt af kræft og lige nu er der to andre fra klubben, […]

Læs mere...