SønderborgNYT erfarer: LokalAvisen i Sønderborg lukkes

23. juni 2017 Erhverv

For en uge siden overtog Jysk Fynske Medier en række lokale ugeaviser i det sydlige Jylland og en af dem er LokalAvisen i Sønderborg.

SønderborgNYT erfarer, at flere af de ansatte på LokalAvisen i Sønderborg er fritstillet fredag omkring middag og den sidste udgave af LokalAvisen Sønderborg er på vej til trykkeriet, så den er klar til omdeling tirsdag.

LokalAvisens enlige journalist sidder stadig på sin post og det skyldes angiveligt, at journalisternes fagforening skal have et møde med Jysk Fynske Medier, inden der tages stilling til om den skrivende medarbejder skal flyttes over til Jysk Fynske Mediers redaktion i Sønderborg eller om der skal skrives en opsigelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYT har talt med redaktøren på Jydske Vestkysten i Perlegade samt chefredaktør Mads Sandemann, der begge henviser til administrerende direktør Jesper Rosener, der ikke har reageret på SønderborgNYTs henvendelser.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...