SønderborgNYT har igen, igen sat læserrekord

3. februar 2016 Erhverv

SønderborgNYT er kommet rigtigt godt ind i 2016 og har i januar sat ny læserrekord med flere end 56.000 unikke læsere på SønderborgNYT. Det viser den seneste læsertals statistik fra Google Analytics. Tallene afslører også, at mellem 15.000 og 20.000 unikke læsere konstant følger med, hvilket er en markant fremgang i forhold til gennemsnittet for 2015.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er ret fantastisk at flere og flere i Sønderborg kommune benytter sig af SønderborgNYT, når de vil følge med i stort og småt i deres

Ole Kæhler skriver til SønderborgNYT 364 om året.

Ole Kæhler skriver til SønderborgNYT 364 om året.

Artiklen fortsætter under annoncen

lokalområde. Læsertal svinger fra måned til måned alt efter hvordan det lokale nyhedsbillede ser ud, men det vi glæder os mest over er udviklingen fra 20.000 unikke læsere på en måned i januar 2015 til nu omkring 56.000 unikke læsere et år senere”, siger redaktør Ole Kæhler.

Visionen er at skrive historier for og om lokale mennesker, butikker og andre virksomheder, så lokale læsere har en mulighed for at følge med i det liv, der er indenfor kommunegrænsen.

“Når vi lægger læsertallene frem, så er det fordi vi har valgt at være åbne og give annoncekunderne en reel mulighed for at regne på, hvad de får for pengene, når de annoncerer på SønderborgNYT og vi er rigtig glad for at flere annoncører har valgt at benytte SønderborgNYT i deres markedsføring”, siger Ole Kæhler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan læse mere om SønderborgNYT samt vores læsertal og kommercielle annonceprodukter hér.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Nordborg, Frivillige

Frivillig fra Røde Kors fik ‘Covid-19 Prisen’

24. september 2021 Nordborg

Ellen Iversen fra Røde Kors i Sønderborg har fredag ved Frivilligfesten fået overrakt ‘Covid-19 Prisen’, fordi hun  formåede –  efter en henvendelse fra Sønderborg Kommune om vaccineledsagelse til sårbare ældre – på bare to arbejdsdage at koordinere en sådan hjælp. Den frivillige opgave indebar to måneders indsats med at rekruttere frivillige og sørge for at […]

Læs mere...