SønderborgNYT: Tak til alle 55.000 der følger med i det vi laver

13. juni 2017 Erhverv

I maj måned har flere end 55.000 læsere fulgt SønderborgNYT og det er igen en læserekord.

“Det er svært ikke at være stolt over, at så mange mennesker følger med i det, vi laver i vores lille lokale virksomhed”, siger redaktør Ole Kæhler.

SønderborgNYT er et lokalt nyhedsmedie, der står helt fri af politiske partier og virksomheden er lokalt forankret i Sønderborg. Det vil sige, at alle beslutninger tages lokalt i Sønderborg.

“Det betyder, vi har fokus alene på at være her for vores lokale læsere og for annoncører, som har brug for at nå ud til vores store læserskare i Sønderborg”, siger Michael Kjær, der tager sig af salg og administration.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYT har flere end 15.000 Likes på Facebook godt 14.800 af dem følger SønderborgNYTs Facebookside, altså får de løbende SønderborgNYTs nyheder op på deres egen side.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...