SønderborgNYT: Tak til alle 55.000 der følger med i det vi laver

13. juni 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

I maj måned har flere end 55.000 læsere fulgt SønderborgNYT og det er igen en læserekord.

“Det er svært ikke at være stolt over, at så mange mennesker følger med i det, vi laver i vores lille lokale virksomhed”, siger redaktør Ole Kæhler.

SønderborgNYT er et lokalt nyhedsmedie, der står helt fri af politiske partier og virksomheden er lokalt forankret i Sønderborg. Det vil sige, at alle beslutninger tages lokalt i Sønderborg.

“Det betyder, vi har fokus alene på at være her for vores lokale læsere og for annoncører, som har brug for at nå ud til vores store læserskare i Sønderborg”, siger Michael Kjær, der tager sig af salg og administration.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYT har flere end 15.000 Likes på Facebook godt 14.800 af dem følger SønderborgNYTs Facebookside, altså får de løbende SønderborgNYTs nyheder op på deres egen side.

 

 

22. juli 2024 Kultur, Nordborg

Der er plads til flere til ringriderfesten i Guderup

22. juli 2024 Kultur

Søndag er der ringridning i Guderup og dagen begynder med et rytteroptog, som starter klokken 11:30. Klokken 12 åbner telte, boder og Als Udlejnings legeland på pladsen – og frem til klokken 14 er der gratis sildebord til de, der køber en øl eller en sodavand. Omkring klokken 16 er der kongeomridning og klokken 17:15 […]

Læs mere...